XP de windows 7 ye geçmeyi düşünüyom acaba nasıl geçebilirim ve sistemim yeterlimi windows profesyonel'le geçebilirmiyim ve hangisini tercih edersiniz
sistem:1.25 GB RAM
GIGABYTE RADEON 9250 secondary
İntel Pentium 4 CPU 3.00GHz
samsung hard disk 80 gb
şuan kullandıgım windows XP Profesyonel servıce 3
acaba windows 7 profesyonele geçebilirmiyim
XP den WİNDOWS 7 ye geçme
- 1
- 2
Aero özelliklerini neanlam geliyor yardımcı olurmusunuz
Ya bunu kullanınca anlayabilirsin ama kısaca bi anlatmak gerekirse su . bi çeşit görsel efekt . yani ne işime yarıcak dersen hani pencereleri saydamlaştırabilrisn.masaüstü öğelerimizi pencerelerimizi kapatmadan ya da simge durumuna küçültmeden görüntüleyebiliyoruz.
çok teşekkürler verdigin bilgiler için
Ön yargılı davranıyosn . daha tam sürüm olrak win7 kullandınmı arkadaşım . bence guzel olucak . onuda deniyeceğiz. beğenmessek herkes istediği sisteme geri döner
VİSTADA BASLARDA BÖYLE BİR İDDİA İLE PİYASAYA GİRMİSTİ...PERFORMANS SÜPER OLACAKTI...Lütfenbir daha Windows 7 forumuna gelip insanlara Windows XP tavsiye etme.Daha önce de dediğim gibi Windows XP'yi çok seviyorsan XP kullananlarayardımcı ol.*
NE OLDU REZİL ETTİLER BOSTA 1 GB BELLEK KULLANIYO....
XP YE DEVAM EDİNAyrıca büyük harfle yazmak forum kurallarımıza aykırı küçük yazarsan herkes mutlu olacaktır.
Anlayışın için teşekkürler.
*Bu sözüm XP tavsiyesinde bulunan herkes içişn geçerlidir. Windows 7 bölümüne XP tavsiye etmeye gelmeyin!
caps lock acık kalmıs
tmm anlasıldı
RADEON 9250 secondary Aero özelliği mevcut kullandım
XP de windows 7 ye geçmeyi düşünüyom acaba nasıl geçebilirim ve sistemim yeterlimi windows profesyonel'le geçebilirmiyim ve hangisini tercih edersiniz
sistem:1.25 GB RAM
GIGABYTE RADEON 9250 secondary
İntel Pentium 4 CPU 3.00GHz
samsung hard disk 80 gb
şuan kullandıgım windows XP Profesyonel servıce 3
acaba windows 7 profesyonele geç
Beni dinLe Gecme KaL Sen XP de :) Çünkü EkRan Kartının Windows 7 Driveri Yok Ona Göre
arkadaşlar bende xp'den win7'ye geçmeyi düşünüyorum bundan önce bilgisayarımda vista kuruluydu pc win 7'yi kaldırırmı? sistem gereksinim yeterli mi?
AMD Athlon 64 x2 dual 4400+
2.31 ghz
1 gb ddr2 ram
ASUS m2n anakart
512 mb ekran kartı
birde nasıl yükseltebilirim
yardımlarınız için şimdiden tşkler
bence hiç durma hemen geç ancak monitörün eskiyse VGA çıkışlı monitörün varsa benim gibi çözünürlük sorunu yaşayabilirsin bende bugün bu sorun yüzünden hiç istemesemde xpye dönmek zorunda kaldım saolsun @Recep Baltaş çok yardımcı oldu ama ne yaptıysak düzeltemedik dvı dönüştürücü kullandım tam oldu derken yine çöznürlük gitti monitörümü değiştirene kadar xpye devam edicem malesef ki
mönitörüm phılıps 170V 17 inç
peki nasıl geçicem o konuda yardımcı olurmusun ??
- Windows XP den Windows 7 ye geçmeyi düşünüyom geçsem yarar mı zarar mı olur tam olarak kestiremedim şu an sistem için xp uygunda 7 için uygun mu bilemiyorum 7 tam oturmadan geçmeyi düşünmüyorum o zaman kadar xp devam edecem bilgisi olanlar yardım edebilir mi
*İşlemci: P4 3.20 Ghz Ht process 2Cpu görüp ''performasını 4.18 olarak gösteriyor''
*Ekran kartı: Ati Readon 2600 xt 512 mb GDDR3 Directx 10.1
*Ram: 1.50 Ram (Gerikiyorsa 2 olur)
*Hardisc: 80 gb
*Şuanda halimden menunum windows 7 sistemi zorlamassa geçmek istiyorum ne dersiniz...
- 1
- 2