meraba arkadaşlar,
pc de disk birletiriyordum. XP deki yavaş diye yardımcı programlar kullandım. Smart Defrag ile Auslogic Defrag i kullandım. ikisiylede birleştirdim. D yi birleştirmede sorun yok ama C ye gelince C yi analiz et diyorum. birleştirlmeli diyor. birleştir diyorum birleştiriyor. tekrar analiz et- birleştirilmeli diyor. ee, tekrar birleştir diyorum yine birleştiriyor ve aynısnı diyor. en sonunda XP ninkini deneyeyim dedim. C yi analiz ettirdim birleştirilmeli diyor. Birleştirdim. bazı dosyalar birleştirilemedi diyor. tekrar analiz et diyorum bu birim birleştirilme li diyor. neden böyle yapıyor. yardımlarınızı bekliyorum.
xp nin disk birleştirme raporu:
Ses Ayarı (C:)
Birim boyutu = 39,06 GB
Küme boyutu = 4 KB
Kullanılan alan = 31,99 GB
Boş alan = 7,07 GB
Yüzde olarak boş alan = 18 %
Disk parçalanması
Toplam parçalanma = 13 %
Dosya parçalanması = 26 %
Boş alan parçalanması = 0 %
Dosya parçalanması
Toplam dosya sayısı = 86.930
Ortalama dosya boyutu = 549 KB
Toplam parçalanmış dosya sayısı = 8
Toplam fazlalık parça sayısı = 441
Dosya başına ortalama parça sayısı = 1,00
Sayfa dosyası parçalanması
Sayfa dosyası boyutu = 768 MB
Toplam parça sayısı = 6
Klasör parçalanması
Toplam klasör sayısı = 6.275
Biçimlenmiş klasörler = 1
Fazlalık klasör parçaları = 0
Ana Dosya Tablosu (MFT) parçalanması
Toplam MFT boyutu = 99 MB
MFT kayıt sayısı = 93.672
MFT'nin kullanımdaki yüzdesi = 92 %
Toplam MFT parçalanma miktarı = 3
--------------------------------------------------------------------------------
Parçalar Dosya Boyutu Birleştirilemeyen dosyalar
4 586 MB \Documents and Settings\mehmet\Desktop\Kartal Göz\AVSEQ01.DAT
17 1.46 GB \Documents and Settings\mehmet\Desktop\Şüphe\Doubt.2008.BRRip.XviD.AC3.D-Z0N3.avi
5 2.18 GB \Documents and Settings\mehmet\Desktop\Twilight\Twilight.2008.720p.BRRip.XviD.AC3.PRoDJi.divxm.com.avi
16 2.19 GB \Documents and Settings\mehmet\Desktop\Kartal Göz\Eagle.Eye.2008.BDRip.XViD.AC3.D-Z0N3.