arkadaşlar bu konu çok açıldı ama ben bunlan öğrendim paylaşmak istedim.Teknik servisten 1 arkadaşımızı daha kurtarırsak kârdır
link 1.80 mb
arkadaşlar bu konu çok açıldı ama ben bunlan öğrendim paylaşmak istedim.Teknik servisten 1 arkadaşımızı daha kurtarırsak kârdır
link 1.80 mb
Yani min 20 tl den bahsediyorsun :))
Kurulumda kullanılan ürün anahtarı çok kolay bir şekilde bulunabiliyor. Düzenleme yapın bence.
ekleme: Kendileri de orijinal anahtar değilmiş zaten.
ilk zamanlar format atmayı bilmezdim giderdim internet cafelere falan 30 kağıt bayardım en sonunda tak etti arkadaşı çağırdım ewe o format atarken bizde kavradık olayı ozamanlar bilgisayar aman çökmesin diye bilgisayarı kullanmadığım zamanlar olurdu...
heralde bu gidişle internet cafeciler işlemeyecek gibime geliyor...
valla ya bişey bilmayen adamlar format atmayı biliyorlar diye teknik destek oluyorlar hangi problemle gelirlerse gelsinler hemen formatı basıp 30 tl yi cebe indiriyorlar
d sürücüsündekileri silmeden format nasıl atılıyo işin o kısmını anlayamadım..
peki slaytta bir yer vardıEvet o anlama geliyor diyelim sen format attın ve C'i sildin yeni bölüm oluşturmak için tekrar C'e basıyorsun bu aşamada ister diski bölümlersin ister windowsu direk C'e kurarsın.
bölümlenmemiş alanda bölüm oluşturmak için c ye basın
bu ne anlama geliyor. acaba hard diski C: ve D: diye ikiye bölüyorlar ya... bu mu?
hocam merak etme arkadaşın yine format atmaya başladı ise yine teknik servise yani bizlere gelecektir artık format atmak kolay ya sonrası
Sonrası zor değil ki anakartına ve diğer donanımlarına uygun driverleri yükledin mi tamamdır neden sanki çok önemli bir olaymış gibi anlatıyorsunuz şu formatı anlamam bence servise hiç gerek yok format konusunda bir kere öğrendin mi çocuk oyuncağı gibi geliyor uygun driverda bitiyor bütün iş.
Sonrası zor değil ki anakartına ve diğer donanımlarına uygun driverleri yükledin mi tamamdır neden sanki çok önemli bir olaymış gibi anlatıyorsunuz şu formatı anlamam bence servise hiç gerek yok format konusunda bir kere öğrendin mi çocuk oyuncağı gibi geliyor uygun driverda bitiyor bütün iş.aslında haklısın ama bilmeyen içibn hakkaten zor ama ilk formatı attıktan sonra insan istediği sistemi kurup yıkabiliyor ama konunun amacına bakarsak insanların para varmekten kurtarmaya çalışmak iyi bişey bende çok bayılmıştım böle ama saolsun chıp forum sayesinde kuramayacağım sistem kalmadı
Eğer HDD'i D ve C'e diye (ya da kaç bölüm varsa) ikiye ayrılmışsa format sırasında sadece C'i silip kuruluma devam ediyorsun böylece D'ki verilerin silinmeden sistemi C'e kurmuş oluyorsun.Eğer D sürücüsünden başka bir sürücü formatlanacaksa D'deki veriler neden silinsin ki?yani animasyonun aynısını yapıyoruz...bölümlenmemiş alanı seçip enterliyoruz...Son Düzenleme: matrax551 ~ 06 Temmuz 2009 21:30
yani animasyonun aynısını yapıyoruz...bölümlenmemiş alanı seçip enterliyoruz...Format sonrasında yani C'i sildikten sonra ilk önce bölümlenmemiş alanı seçip C'e tuşuna basıp enterliyorsun evet daha sonrada bu bölümü biçimlendirmek için NTFS'i seçip tekrar entera basıyorsun bu aşamada kur dosyaları windowsa yüklenmeye başlıcaktır sende yüklemeyi beklerken artık çay,nescafe ya da salep ne varsa..