Arkadaşlar galiba tek sorun cd'de bir problem olması.Dvd rom sorunsuz hatta bir tane taşınabilir buldum sırf bunun için fakat "Cdden önyükleme için bir tuşa basın" gelmiyor windows açılırken tek sorun bu galiba yeni bir cd bulmalıyım...
Xp Format Atma[YARDIM]
- 1
- 2
aradaşlar
''''bilgisayarıma sag tıklayıp özellikler -gelişmiş-başlangıç ve kurtarma -ayarlar-gelen ekranda işletim sistemlerini gösterme süresi yazan yerin yanındaki tıkı kaldırın -tamam -uygula''''
dedim birinin tavsiyesi ile... Şimdi ise bilgisayar acılırken ''NTDRL eksik Yeniden baslatmak için ctrl+alt+del '' gibi bir yazı geliyor...O ayarları nasıl geri alabilirim bios dan falan?Pcyi acamıyorum suan...
Arkadaşlar sorunu anladım bios'da Cdrom olarak ayarlamıştım ilk yeri halbuki ben taşınabilir bir dvd rom ile kurulumu yapmaya çalışıyordum...Usb Cdrom yaparak sorunu hallettim...İlgilenen tüm arkadaşlara teşekkür ederim... :D
Arkadaşlar sorunu anladım bios'da Cdrom olarak ayarlamıştım ilk yeri halbuki ben taşınabilir bir dvd rom ile kurulumu yapmaya çalışıyordum...Usb Cdrom yaparak sorunu hallettim...İlgilenen tüm arkadaşlara teşekkür ederim... :Dacemilik vede panik daha once deseydi usb cdromdan kurdugunu dun halederdi
bilgisayarına cd yı tak resetledikten sonra f8 bas karşına iki tane bölümleme çıkacak
hardısk ve CD sen cd yı seç devam et karşına gelen ekranda hemen boşluk tuşuna bas yönergeleri uygula kolay gelsin
uyarı:bilgisayar yüklenip ikinci defa reset atınca kesınlıkle boşluk tuşuna basma
- 1
- 2