Merhaba arkadaşlar ben bilgisayaramı XP Professional SP2'yi kurdum geçen gün fakat 2 kez kurdum yada bir yanlışlık yaptım ki bilgisayar açılırken aşağıdaki yazı geliyor:
Başlatılacak İşletim Sistemini Seçin:
Microsoft Windows Xp Professional
Microsoft Windows Xp Professional
Microsoft Windows Xp Professional Kur
Vurgulamayı seçiminize taşımak için aşağı ve yukarı ok tuşlarını kullanın.Seçmek için Enter'e basın.
Windows sorun giderme ve ileri başlangıç seçenekleri için F8'e basın.
Eğer ilk seçenekteki Microsoft Windows Xp Professional'ı seçince Windows'u açıyor fakat ikinci Microsoft Windows Xp Professional'ı seçince aşağıdaki hata geliyor:
<Windows root>/system32/hal.dll Dosya bozuk olduğu için başlatılamadı.
Ve eğer Microsoft Windows Xp Professional Kur'u seçince Windos'u normal olarak kurma işlemlerini gerçekleştiriyor fakat kullanım sözleşmesi kısmı gelmiyor(F8 ile kabul edeceğimiz) ve tam bir format atamıyorum...
Bilgisayara normal açıp CD'den Yüklemeye çalışınca ise dosyaları kopyalama esnasında şu türden dosya hataları geliyor:
Xp Kur Dosyaları Kopyalarken;
xxx dosyasını C:\aaa\bbb\xxx üzerine kopyalarken bir hata oluştu.(Veri Hataları:Döngüsel Atık Denetimi)
|Yeniden Dene| |Atla| |Kur'dan Çık|
Lütfen yardım edin öylece kalakaldım...En son gidip Xp Perfect'İ buldum fakat pc'yi başlatma esnasında "CD'den ön yükleme için bir tuşa basın" yazısı gelmiyor...(BIOS'dan ayarları yapmama rağmen.)
Arkadaşlar yardım edin lütfen...