XP ye format atarken cd spack cd si istedi takdım olmadı format atma işlemini başka cd ye le yapmak ıstıyorum olmuyor sureklı her acılısta o spack istediği ekran geliyor.....SP istediği ekranı geçip başka cd ile tekrar başlat mak istiyorum ne yapmalıyım
XP Format ZOR PROBLEM Lütfen Yardım
Biostan cdromu görüyordur onu iptal et bakalım yada harddiske yönlendir boot meselesi.
makina laptop sony vaio bios şifreli girilmiyor.cd çıkarıp taktım yemiyor.başka bir yöntem deniyorum şuan
abe sonynin Recoverysi olması lazım silmediysen dicem vista vardır şimdi onda
Olması lazımdı ama Rollback kurunca gitmiş ya işim zor valla
Sony Vaio VGN-S4HP FORMAT SORUNU
eskiden recory partitonu vardı ben Rollback yuklediğimde bu partition silinmiş Rollback yedek yazılımını bu aradada kimseye tavsiye etmiyorum.
format atarken sorun çıkıyordu xp spack cd sını takın dıye oysa cd spacklıydı o adımıda yuklemedne geçmiyordu reset atıyorum yok felan derken cd yı cıkarıp takınca yine olmuyordu. bi ara başka denememde cd yı cıkardım taktım sadece ilk çıkan msj da tamama bastım sorun çözüldü format o bölümü geçiyor ama spack yuklemıyor malesef spackıde kendımı netten indirip çektim kurdum.bu çözümü bi kaç kez denedim başarılı bu sorunu yasayan sony vaio kullanıcılarına yardımcı olur inşallah.aynı cd ile baska bilgisayar format atarken sorun çıkmıyor.
Biosta Şifreli driverler kendi kurulu sisteminden başkasında çalışmyormus
bios pilini çıkarıp sıfırla yada deneyimli isen bios320 programını kullan ayrıca hdd den boot olan makina formatlanamaz formatlanması için cd rom dan boot olması gerekir
biosa girebiliyorsan girip F9 a bas ve ok de çıkarken de F10 basıp onayla sonra F8 veya F12 tusuyla boot menuyu açıp pc yi cd den boot edip sistemi formatla