xp format atmaya calısıyorum ama c yı bıcımlendırıyorum eskı xp surumu var ama sorun olarak yukleme dosyaları buradadır o yuzden dısk bıcımlendıremez yada sılınımez dıye bır yazı gelıyor bu konuda bana yardımcı olabılırsenız cok sevınırım sımdıden tesekkurler :D
xp format
Formattan önce şimdi kur ekranında R tuşuna basip kurtarma konsoluna geçip f-disk atın, sonrasında kurulumu yapın.
Windows üzerinden yükleme yaparsanız o uyarıyı almanız normal. Yüklemeyi pc açılırken cd den başlatın.
MERHABA HP PC ALDIM BİR SORUNDAN DOLAYI FORMAT ATTIM D Yİ YANİ(RECOVERY OLAN BÖLÜMÜ) BİÇİMLENDİRDİM ŞİMDİ F 11 YAPARAK SİSTEMİ ,İLK AÇILIŞINA GERİ GETİREBİLİRMİYİM TEŞEKKÜR EDERİM
thalexus 06MERHABA HP PC ALDIM BİR SORUNDAN DOLAYI FORMAT ATTIM D Yİ YANİ(RECOVERY OLAN BÖLÜMÜ) BİÇİMLENDİRDİM ŞİMDİ F 11 YAPARAK SİSTEMİ ,İLK AÇILIŞINA GERİ GETİREBİLİRMİYİM TEŞEKKÜRNe yazıkki artık F10 çalışmaz. Eğer recovery bölümünü kaldırmadan önce recovery dvd seti oluşturduysanız onlarla tam sistem kurtarması yapmanız durumunda recovery bölümü yeniden oluşturulacaktır, aksi halde recovery işleri sizin için bitmiştir, netten korsan sistem aramlarına yada ücretini ödeyerek hp den recovery dvd seti talebine başlayabilirsiniz.
teşekkür ederim kurtarma cd si yaptım zannediyorum ama siz dvd seti diyorsunuz herhalde başaramadım çünki cd de sadece 360 mb bilgi var tek çözüm format herhalde yinede teşekkür ederim
thalexus 06teşekkür ederim kurtarma cd si yaptım zannediyorum ama siz dvd seti diyorsunuz herhalde başaramadım çünki cd de sadece 360 mb bilgi var tek çözüm format herhalde yinede teşekkürO menüde iki seçenek vardı. Biri kurtarma seti oluşturma, diğeri kurtarma araçları cd si oluşturma. Sanırım siz kurtarma araçları cd si oluşturmuşsunuz. Eğer bilgisayarınız pavilion serisiyse ve K.Maraş'a yakın yerdeyseniz hp nin orjinal xp home sistemini kurmanızda yardımcı olabilirim.
çok teşekkür ederim ama ankaradayım birde şu sorun oldu disk temizleme yaptım program ekle kaldırda ekran kartı görünmüyor hp nin sayfasından driverini indirdim ama bu kez de driveri kurmuyor ekranda dosya taşırken sanki dosya suda dalgalanıyor gibi oluyor ayrıca empire earth gibi oyunları artık açamıyorum direct x 9.0 kurdum ama olmadı yine açmıyor sanki çözüm formatta gibi siz xp nin hangisini tavsiye edersiniz teşekkür
thalexus 06çok teşekkür ederim ama ankaradayım birde şu sorun oldu disk temizleme yaptım program ekle kaldırda ekran kartı görünmüyor hp nin sayfasından driverini indirdim ama bu kez de driveri kurmuyor ekranda dosya taşırken sanki dosya suda dalgalanıyor gibi oluyor ayrıca empire earth gibi oyunları artık açamıyorum direct x 9.0 kurdum ama olmadı yine açmıyor sanki çözüm formatta gibi siz xp nin hangisini tavsiye edersiniz teşekküErkan kartı zaten program ekle kaldırda görülmez, sürücü harici bileşenler kurulmamışsa. Ancak görünen oki sizin ekran kartı sürücüsü zaten kurulu değil. Hp önemli değil ekran kartınızın sürücüsünü sitesinden indirip kurabilirsiniz. Ya sisteminizin modelini verin kartını nette araştıralım yada sisteminize everest ultimate yazılımı kurarak ekran kartı marka-modelinizi öğrenip sistesinden sürücüsünü indirip kurun. Sorununuzu çözecektir.
çok teşekkür ederim hp pavilion RR878AA-AB8 t 3725 tr zahmet olacak