xp formatlama yardım lütfen!

arda007
21-02-2007, 19:31   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj

Beyler benimde bi sorunum var!Xpye format atmaya çalışıyorum.Başta si3112r.sys dosyasını bulamıyor diyordu onu hallettim şimdi normal kurduğum zaman hal.dll dosyası bozuk ve ya yok diyor cdden önyükleme yap dediğim zaman ise ilk dosyaları yükledikten sonra tam kuruluma geçecek kur,bilgisayarınızda hiç bir sabit disk bulamadı diyor bende disket sürücüsü yok ve biostan boot ayarlarınıda yapıyorum ama benim biosun sürümü çoğu kişinin kullandığından biraz farklı hiç bi yerde benzerini bulamadım ayarlardada hata yapıyor olabilirim.Bana bunun çözümünü biliyorsanız iletebilir misiniz şimdiden hepinize teşekkürlerimi sunuyorum SAYGILARIMLA

chiemsee111
22-02-2007, 05:55   |  #2  
Yıllanmış Üye
388 mesaj

Arkadasim sen bios ayarlarini yanlis yapmissin ve first boot olarak disket sürücü secmissin. Bios ayarlarina tekrar girip first boot yani ilk okuyacagi bölüm olarak cd yi secmelisin. Bu arada cd in tabiiki bootable olmali zaten orjinal ise boot eder.
Bios u kurcala biraz bulacaksindir. Ayrica  ayarlari yanlis yaptim karistirdim filan diye düsünüyorsan bios ayarlarinda fabrika cikis haline getirebilirsin biosunu, ancak fabrika cikis ayarlari genellikle ilk boot olarak disket sürücüyü sececeginide unutma.

arda007
22-02-2007, 15:59   |  #3  
OP Taze Üye
4 mesaj

saolasin kardesim ben biraz daha ugrasayim hala bulamadim Uykulu