xp format atmayı bilmeyen indirsin tamamen bir simulatördür. sisteme hiç bir zararı yoktur.http://rapidshare.com/files/1749 ... t_Simuelatoerue.rar
xp formatsimulatörü(format atmayı bilmeyen gelsin)
paylaşım için güzelde bu devirde format atmayı bilmeyen yoktur
format atmak aslında zor bişey değil bundan 4 sene önce ilk format attığımda sadece başlagıçta cd yi takcağımı biliyodum cd'yi taktım daha sonra kendisi geldi zaten o kadar zor değil aslında çok kolay. :)
ya arkadaş format atmak diyip duruyorsunuz sorun format atmak deilki ondan sonrasını getirmek insanlar sanıyorki format attım bitti..... ondan sonra siz nie bukadar cok para istiyorsunuz diyorlar.... adam geliyor sesini tanıtamadım adam geliyor raid surucusunu tanıtamadıgı icin harddisk arızalı heralde diyor... 1miyon sorun var millet format atmayı bilmeyen kalmasın diyorsunuz.... sorun format atmak olsaydı benim dedemde yapıyor o işi ... karşına cıkacak hatalara cevap verebilmektir format atmak kurulumu yapmak
ne alaka format atmak kaşımıza çıkacak sorunlara yanıt bermek değildir o karşımıza çıkacak sorunlar bilgisayarı kulanmamızla alakalı bir şeydir ne kadar bozarsak o kadar iyi öğreniriz sorun çıkmaz ise bilgisayarı öğrenemeyiz