win Xp gizli dosyaları göstermiyor...Nasıl görebilirim ?teşekkürler...
Xp gizli dosyaları göstermiyor..
araçlar /klasör seçenekleri / gizli dosya ve klasör seçeneğinde göster dediğiniz zaman sorunun hallolması lazımm
sorun da bu işte öyle yaptığım halde göstermiyor...!
virüs olabilir mi? bi tarat belki düzelir. degilse xp cd ni takıp bi onar mayı dene
format attım yine düzelmedi;dediğin gibi bir virüs taraması yapmakta fayda olabilir;eyvallah
benim başımada gelmişti böyle bi problem sanırım combofix die bi program vardı onunla virüs taramsı yaptır amvo.exe isimli bi virüsten kaynaklnıyo olabilir problemin
autorun virüsünden kaynaklı bir sorun..
format attığınız halde düzelmediyse sanırım diğer disklerinize bulaşmış ve sistem diskine format atıp diğer disklere format atmamış iseniz diğer disklerden sistem diskine bulaşma riski çok fazladır. yada taktığınız usb bir cihazda virs var format atar atmaz onu taktığınızda tekrar bulaşıyor.
Forumda Autorun die aratın gerekli düzenemelere ulaşabilirsiniz.
herhangi bi klasörde ya da "çalıştır"dan gizli klasörünüzün adresini yazmayı deneyin. Mesela Belgelerim'de "Gizli" adında gizli bir klasörünüz olsun. Çalıştır'dan ya da herhangi bir klasör içincen "Belgelerim\Gizli" yazıp enter'a basarsanız gizli klasörünüzün içine girebilirsiniz. Ancak dosyalar için bu mümkün değil.
Büyüksün tunaboy10 bilgin ve tecrübenle beni aydınlattığın için teşekkürler.İşim halloldu,sayende