XP İşletim sisteminin görüntüsünü Vİsta'ya çevirmek istiyorum.Programla açılış ve kapanış ekranlarını Vista'ya çevirmeyi başardım, ancak görev çubuğunu ve internet sayfasının görüntüsünü beceremedim yardım ederseniz sevinirim...
XP Görüntüsünü Vista'ya Çevirmek
yaşını bilmiyorum ama senden büyük olduğumu var sayıyorum ve tecrübelerime dayanarak senden rica ediyorum lütfen işletim sistemini Vista veya Win 7 görünümü için hasar verme ,olduğu gibi kullan inan çok daha performanslı olacaktır ama yok ben illa istiyorumda dersen sana Vista Transformation Pack tavsiye ederim ama dediğim gibi bırak orjinal halinde kalsın veya direkt olarak win 7 yükle hem performans hem görsel şölenin keyfini sür ama xp,nin regedit ayarlarını bozma.
Yazıyorr yazıyorr profilde yaşı yazıyorr :D
Lüzum yok güzelim Windows'un içine etmeye.
yaa ondan değilde mausta her tıkladığımda hep garip bir ses varda o yüzden istiyorum.Aslında bende vista vardı ama oyunlarda daha fazla performans almak için xp'yi tekrar kurdum.şimdi gözüm vistaya alıştığı için rahatsız oluyorumda :D.Neyse bari şu maousta çıkan sesi nasıl engelliye bilirim :D
Tam olarak anlayamadım ama. Başıma şöyle bi olay gelmişti 2 sene önce.
Format atmıştım XP kurmuştum haliyle driver felan kurulu değil kulaklık takılı olunca sesini son ses yapınca mouse oynatırken hafif bi cızz sesi geliyordu mouse'yi durdurunca ses kesiliyordu. Ses kartı driver'ını kurdum sorun düzeldi :)