öncelikle arkadaşlar şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim. Bilgisayarımı her açtıgımda sag alt köşede çıkan windows güncelleme kalkanı durmadan yeniden başlatmamı istiyor. güncellemeler yüklendi yeniden başlatın diyor. defalarca yeniden başlatmama rağmen hep aynı şey çıkıyor ve beni bunalıma sokuyor, yardımcı olursanız çok sevinirim.
xp güncelleme hatası
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
553 mesaj
Sistem geri yüklemeyle olay öncesine qit
OP Taze Üye
5 mesaj
xp sp3 yüklü zaten, sistem geri yüklemede yapamam bu hale nezaman geldigini bilmiyorum bilgisayar baskasının, sp4 yüklesem sorun çözülürmü bilmiyorum, bide bu bilgisyarda media player filmleri oynatmıyor başka playerlar oynatıyor ama bu media playerda ne varsa anlamadım açmıyor filmleri ( wmp 11 kullanıyor) eski sürümünü yükledim olmadı yeni sürümünü tekrar internetden indirip yükledim yine olmadı arkadaslar.
Yıllanmış Üye
1,281 mesaj
OP Taze Üye
5 mesaj
sp3 tekrar yükledim yine olmadı ya. uyuz oldum igce bunun baska yolu yokmu arkadaslar
Yeni Üye
38 mesaj
kardeş senin pc de deepfreeze olmasın?yoksa
OP Taze Üye
5 mesaj
yok deepfreez falan yok kardeş formatlamakda istemiyorum yalan olucak makina büyük ihtimal autorun.exe lerden dolayı oldu galiba avast yüklü tarattırdım bulamıyor