Sana tavsiyem her formatta böyle güncelleme ile driver ile falan zaman kaybetme; bunları bir kere XP CD'ne entegre et ve bırak otomatik olarak cdden yüklensin, bunun için
Nlite programını ve nasıl kullanılacağını bu linkten ayrıntılı olarak öğrenebilirsin:
Kullanımı çok basittir. Ben denedim gayet memnunum 35dk olan kurulum süresi 10dk oldu(kurulum süresi donanımlara göre farklılık göstermektedir). Programla ilgili takıldığın yerlerde ben sana yardımcı olurum. Bu programdan kısaca sana söz edeyim:
Bu program ile kendi xp cd'ni oluşturuyorsun, ve bu cd'ye güncellemeleri,driverleri,katılımsız kurulum olarak yükleme yapmayı(bu sayede lisans vb. ayarlarla uğraşmayacaksın cd'yi takacaksın kendisi xp kuracak tıpkı vista yükler gibi) en önemlisi bir çok ince ayarı önceden yapıyorsun(başlat menüsünü düzenleme masaüstü simgelerini görüntüleme vs. vs..
ha bide unutmadan birkaç tanede elimde hazır program var yani xp cdsine ekliyorsun otomatik olarak sistemine kuruluyor. bu programlar üzerinde çalışıyorum şimdilik elimde şunlar var:
1-msn 8.5
2-nero 8.3.2.1
3-Adobe reader9.1
4-Avast home 4.8.1229
5-Avast Pro
6-Ccleaner
7-K-Lite pack standart
8-Java Runtime Environment 6 Update 7
9-Open Office2.4
10-Unlocker
11-Flashplayer_IE eklentisi
12-Firefox & Opera Flashplayer eklentisi
Yok ben bu kadar uğraşamam sen bana konu açtığm gibi sadece güncellemeleri gönder dersen, mart 2009'a kadar birçok güncelleme içeren bu paketi indirebilirsin:
[Dosya boyutu=108,5 MB]
Bunlar seninde belirttiğin gibi .exe uzantılıdır tek tek kuracaksın,sıralama önemlidir dosyaları isme göre sırala ve sırayla kur. virüs yoktur kendi uploadımdır.(Bu pakette Medya player 11 var ancak IE7 ve framework güncellemeleri yoktur)