xp güncelleştirmelerini nasıl yüklerim

carloska
21-03-2009, 22:35   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
175 mesaj

mrb arkadaşlar...

bilgisayarımı formatlicam ama günceleştirmelere zaman harcamak istemiyorum... sp3 entegre ettiğim bi klasörüm var... buna şu ana kadar çıkan bütün xp güncelleştirmelerini entegre etmek istiyorum veya kuruktan sonra.exe uzantılı şekilde kurmak istiyorum... bütün güncelleştirmeleri bulup nası yükleyebilirim..

mancukya
22-03-2009, 02:36   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
2,844 mesaj

http://www.windowsupdatesdownloa ... ashx?type=prog&id=3

Windows Updates Downloader WUD öncelikle eskiden bildigim program vardi unuttum hatirlamiyorum buda gerci ayni isi yapiyor.

Sistemine göre update file yani sp2 sp3 vs vs ona göre ilk o dosyalardan birisi gerek ayrica dil Türkce secmeyi unutma language kismindan programi kurdukdan sonra update file tikliyorsun ve butun updateleri goruyorsun.
Exe olayi ise bilmiyorum imkan varmi

Son Düzenleme: mancukya ~ 22 Mart 2009 03:06
Mustafa Deniz
22-03-2009, 12:06   |  #3  
Mustafa Deniz avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
752 mesaj

Sana tavsiyem her formatta böyle güncelleme ile driver ile falan zaman kaybetme; bunları bir kere XP CD'ne entegre et ve bırak otomatik olarak cdden yüklensin, bunun için
Nlite programını ve nasıl kullanılacağını bu linkten ayrıntılı olarak öğrenebilirsin:

Kullanımı çok basittir. Ben denedim gayet memnunum 35dk olan kurulum süresi 10dk oldu(kurulum süresi donanımlara göre farklılık göstermektedir). Programla ilgili takıldığın yerlerde ben sana yardımcı olurum. Bu programdan kısaca sana söz edeyim:
Bu program ile kendi xp cd'ni oluşturuyorsun, ve bu cd'ye güncellemeleri,driverleri,katılımsız kurulum olarak yükleme yapmayı(bu sayede lisans vb. ayarlarla uğraşmayacaksın cd'yi takacaksın kendisi xp kuracak tıpkı vista yükler gibi) en önemlisi bir çok ince ayarı önceden yapıyorsun(başlat menüsünü düzenleme masaüstü simgelerini görüntüleme vs. vs..
ha bide unutmadan birkaç tanede elimde hazır program var yani xp cdsine ekliyorsun otomatik olarak sistemine kuruluyor. bu programlar üzerinde çalışıyorum şimdilik elimde şunlar var:
1-msn 8.5
2-nero 8.3.2.1
3-Adobe reader9.1
4-Avast home 4.8.1229
5-Avast Pro
6-Ccleaner
7-K-Lite pack standart
8-Java Runtime Environment 6 Update 7
9-Open Office2.4
10-Unlocker
11-Flashplayer_IE eklentisi
12-Firefox & Opera Flashplayer eklentisi

Yok ben bu kadar uğraşamam sen bana konu açtığm gibi sadece güncellemeleri gönder dersen, mart 2009'a kadar birçok güncelleme içeren bu paketi indirebilirsin:

[Dosya boyutu=108,5 MB]
Bunlar seninde belirttiğin gibi .exe uzantılıdır tek tek kuracaksın,sıralama önemlidir dosyaları isme göre sırala ve sırayla kur. virüs yoktur kendi uploadımdır.(Bu pakette Medya player 11 var ancak IE7 ve framework güncellemeleri yoktur)

carloska
22-03-2009, 23:59   |  #4  
OP Yıllanmış Üye
175 mesaj
DEMU
Sana tavsiyem her formatta böyle güncelleme ile driver ile falan zaman kaybetme; bunları bir kere XP CD'ne entegre et ve bırak otomatik olarak cdden yüklensin, bunun için
Nlite programını ve nasıl kullanılacağını bu linkten ayrıntılı olarak öğrenebilirsin:

Kullanımı çok basittir. Ben denedim gayet memnunum 35dk olan kurulum süresi 10dk oldu(kurulum süresi donanımlara göre farklılık göstermektedir). Programla ilgili takıldığın yerlerde ben sana yardımcı olurum. Bu programdan kısaca sana söz edeyim:
Bu program ile kendi xp cd'ni oluşturuyorsun, ve bu cd'ye güncellemeleri,driverleri,katılımsız kurulum olarak yükleme yapmayı(bu sayede lisans vb. ayarlarla uğraşmayacaksın cd'yi takacaksın kendisi xp kuracak tıpkı vista yükler gibi) en önemlisi bir çok ince ayarı önceden yapıyorsun(başlat menüsünü düzenleme masaüstü simgelerini görüntüleme vs. vs..
ha bide unutmadan birkaç tanede elimde hazır program var yani xp cdsine ekliyorsun otomatik olarak sistemine kuruluyor. bu programlar üzerinde çalışıyorum şimdilik elimde şunlar var:
1-msn 8.5
2-nero 8.3.2.1
3-Adobe reader9.1
4-Avast home 4.8.1229
5-Avast Pro
6-Ccleaner
7-K-Lite pack standart
8-Java Runtime Environment 6 Update 7
9-Open Office2.4
10-Unlocker
11-Flashplayer_IE eklentisi
12-Firefox & Opera Flashplayer eklentisi

Yok ben bu kadar uğraşamam sen bana konu açtığm gibi sadece güncellemeleri gönder dersen, mart 2009'a kadar birçok güncelleme içeren bu paketi indirebilirsin:

[Dosya boyutu=108,5 MB]
Bunlar seninde belirttiğin gibi .exe uzantılıdır tek tek kuracaksın,sıralama önemlidir dosyaları isme göre sırala ve sırayla kur. virüs yoktur kendi uploadımdır.(Bu pakette Medya player 11 var ancak IE7 ve framework güncellemeleri yoktur)
bende o programı kullanıyorum ama acemisiyim biraz... tanıdığım bi bilgisayarcıdan aldığım sp2 li xp cd si vardı... hiç bi soru sormadan kendi kendine kuruyordu xp yi.. yanlız orjinal olup olmadığı belli olmadığı için güncellemelerde felan sorun oluyordu.. bende cd yi kopyalayıp nlite ile sp3 entegre ettim.. sonra sata driver felan bide soru sormadan kurması için bi yerde bi ayar daha yaptım... kullanacağım programları kurmayı düşünüyorum ama nasıl ve ne şekilde olduğunu bilmediğim için bulaşmak istemiyorum şu an.. sadece xp güncelleştirmelerini entegre etmeyi düşünüyorum sadece ama onunda uzantısı .cab şeklinde sanırım...

Batıkan Doğan
23-03-2009, 16:00   |  #5  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,366 mesaj

SP3 sonrası güncelleştirmeleri içeren MrNxDmx adlı pakete göz atabilirsin. RyanVM adlı araçla da SP3'lü XP CD'si içine entegre edebilirsin. Araştırırsan ayrıntılı şekilde anlatımları var.

black rose
23-05-2009, 13:34   |  #6  
black rose avatarı
Yıllanmış Üye
880 mesaj

benim elimde de sp2 yüklü cd var
sp3 ekliycem
ve de toplu güncelleştirmeleri arıyorum

CooLFriend78
23-05-2009, 23:17   |  #7  
Yeni Üye
36 mesaj

Herkese Selam!!!
Bu SP3'ün son güncellemeleriyle bir de içine Net Framework 3.5'la beraber bilmeyenler için bende dahil paket yapıp buradan bir link vererek yardımcı
olacak arakdaşlar varsa herkese yardım etmiş olur...
SAYGILAR!!!

Son Düzenleme: CooLFriend78 ~ 23 Mayıs 2009 23:18
black rose
24-05-2009, 12:06   |  #8  
black rose avatarı
Yıllanmış Üye
880 mesaj

bende sp2 ye sp3 entegre edicem

tüm güncelleştirmelerin old paket arıyorum