Arkadaşalar ben yeni bir netbook aldım şu anda üstünde vista var bende xp ye çevirmek istiyorum.
Benim problemim acaba turkcell 3G vinn connectorunu xpde nasıl çalıştırırım. Veya çalıştırabilirmiyim. Yada bir driver mi gerekmektedir. Eğer öyleyse bu driver nasıl elde edebilirim. HP sitesinde bulamadım.
Teşekkürler şimdiden
xp için 3G sorunu
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Neden güvenli sistemden taş devri sistemine geçirmek istiyorsun sistemini.
Lisanslı ne güzel gelmiş işte. Eğer illada vistadan geçeceğim dersen windows 7 home basic kur hem kasmaz hem rahat rahat kullanırsın.
Bırakın artık xp yi. Güvenli değil. kullandıkça şişiyor. boşver.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
913 mesaj
Neden güvenli sistemden taş devri sistemine geçirmek istiyorsun sistemini.ben en başından beri vista taraftarıyım geçen eski konulardan birine rastladım googleda 1 kişi olumlu cevap vermemiş vistayla ilgili demekki vista yavaş yavaş oturdu ama win 7 ilk betasından itibaren "MÜKEMMEL" oldu bakalım hayırlısı
Lisanslı ne güzel gelmiş işte. Eğer illada vistadan geçeceğim dersen windows 7 home basic kur hem kasmaz hem rahat rahat kullanırsın.Bırakın artık xp yi. Güvenli değil. kullandıkça şişiyor. boşver.
soruna gelince bence vistada kal eğer vistayla aranızda özel bir problem varsa win 7 kurabilirsin ama bu 3 işletim sisteminin arasından xp hariç hepsini öneririm beta istemiyorum dersen :Vistabeta olursa olsun dersen :win7