Merhaba;
Windows Vista konusunda son derece katı düşünceler beslemekteyim. elimden geldiğince ve tüm programlar sadece vistada çalışacak hale gelene kadar da bu böyle gidecek. 98 i severdim keskin hatları vardı. daha metalikti. ama eskidi, yeterliliğini kaybetti. xpyi ilk açtığımda bir garip olmuştum ama zamanla hoşuma gitti. özelleştirince filan bana özgü oldu. ancak hem donanımımın yetersizliği hemde biraz dolu olması yavaşlattı. hantal bir makine oluverdi. nasıl önlerim bilemiyorum. yazılar var bu sitede ama ya işe yaramadılar ya ben anlayamadım yada programlarım izin vermedi. xp için command olsa gerek bir yerlerden yapılıyormuş bazı ayarlar aönerir misiniz sistemle bu tür kurcalamaları?
ayrıca bana yardım eder misiniz? pek profesyonel sayılmam ve oyun vb programlar hariç çok amatörüm.
xp için flash ile ram arttırmayı düşünebilirim. benzeri önerilerinizi şimdiden bekliyorum.
Not: ben XP SP 2 kullanıyorum ancak bunu ben yüklemedim daha 7 yıl filan önce bilgisayarcım yükledi. bu yıl orjinal ürün avantajlarından yararlanın diye yazı çıkıyor. amacım windows serial key filan almak değil ama gizlemem mümkün mü çünkü her açılışta açılıp yavaşlatıyor. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler