Arkadaşlar xp min orjinal olup olmadığını nerden anlayabilirim?
xp im orjinalmi?
- 1
- 2
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,688 mesaj
http://www.microsoft.com/genuine ... b-9efd-ac8b80c24e9e
Verdiğim linkten yapabilirsiniz.
Yıllanmış Üye
802 mesaj
http://www.microsoft.com/genuine ... b-9efd-ac8b80c24e9epeki orjinal deilse ve bu testi yaptıktan sonra sahte windows kurbanı olmayın die bi yazı çıkmıo demi?
Verdiğim linkten yapabilirsiniz.
Yıllanmış Üye
2,688 mesaj
peki orjinal deilse ve bu testi yaptıktan sonra sahte windows kurbanı olmayın die bi yazı çıkmıo demi?Maalesef çıkıyor. Ama illegal yöntemlerle o uyarıyı kaldırabiliyorsunuz tabii. Bunun haricinde bir program var uyarı çıkartmıyor ama adını bilmiyorum.edit: Programın adını buldum. "Microsoft Genuine Advantage Diagnostic Tool" olması gerekiyor. Programı çalıştırıp biraz beklediğinizde size bildiriyor.
Son Düzenleme: Feel Good ~ 11 Temmuz 2009 14:05
Yıllanmış Üye
2,688 mesaj
Yıllanmış Üye
2,688 mesaj
Yıllanmış Üye
2,688 mesaj
Yıllanmış Üye
2,688 mesaj
Yıllanmış Üye
2,688 mesaj
Taze Üye
1 mesaj
abicim ben klasör şifrelemek istiyorum ve başaramıyorum intten kodu alıp yapıyorum ama olmuyor bi yardımcı olabilir misiniz
Yıllanmış Üye
4,805 mesaj
Maalesef çıkıyor. Ama illegal yöntemlerle o uyarıyı kaldırabiliyorsunuz tabii. Bunun haricinde bir program var uyarı çıkartmıyor ama adını bilmiyorum.Aslında tam olarak illegal sayılmayabilir. Yapılan tek işlem Windows Genuine Advantage Notification Tool adlı aracı(ki bu Otomatik Güncelleştirmeler ile geliyor) kaldırmak.eyvah sahte çıktık:D:DYukarıda verilen linkte XP'nizin sahte olduğunun gözükmesi, uyarının çıkacağı anlamına gelmiyor. O uyarı, yukarıda da bahsettiğim Windows Genuine Advantage Notification Tool(Windows Orijinal Ürürn Avantajı Bildirimi) adlı aracı yükleyince çıkıyor.
ama çıkmadı bende sahte windows kurbanı olmayın yazısı
Yıllanmış Üye
806 mesaj
Legal xple orjinal orjinal yapabilirsiniz.
Yıllanmış Üye
806 mesaj
Legal xp diye bir program var anlatımına uyarak yaparsanız xpnız orjinal oluyor.
- 1
- 2