necat kılıç sormuş:
bilgisayarım açılış ekranı defalarca açılıp kapanmakta olduğu için format çekme ihtiyacı duydum tekrar xp kurdum ve gerekli programları kurmaya devam ettim winamp - gom plyer - ofice vb. programları kurdum kurlum işlemi nerdeyse bitti derken bilgisayar tekrar aynı hatayı vermeye başladı ve tam 3 kez xp kurdum ve aynı sorunla karşılaştım vista kurayım dedim vistayı kurdum birkaç program yükledikten sonra sorunsuz çalışmaya devam etti yanlız burda da ayrı bir sorunum vardı orginal vista kurulumu yapmadığım için orginallik testinten geçmemiş ve yeni bir ürün anhtarı girmem için 3 günlük bir uyarı mesajı ile arşılaştım c ve d sürücülerini vista kurulum dvd si ile biçimlendirdikten sonra tekrar xp kurmak için hazırlandım ve sonuç hüsran 45 dk ila 1 saat arasında geçen bir süre sonunda hata hep aynı şimdi ne yapmamı önerirsiniz iyi çalışmalar
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
intel quad 8200 işlemci
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506.30; InfoPath.1; AskTB5.3)