Arkadaşlar benim sistemim şu şekilde
intel Q6600
gigabyte ep45t-ds3
palit hd 4850
2gb ddr3 ram
gigabyte x5 kasa
bilgisayarı daha çok oyun ve internet için kullanıyorum
sizce xp mi kullanmalıyım vista mı
Teşekkürler
Arkadaşlar benim sistemim şu şekilde
intel Q6600
gigabyte ep45t-ds3
palit hd 4850
2gb ddr3 ram
gigabyte x5 kasa
bilgisayarı daha çok oyun ve internet için kullanıyorum
sizce xp mi kullanmalıyım vista mı
Teşekkürler
Merhaba,Kişisel fikrimi paylaşmam gerekirse XP yi öneriyorum.Vista bazı pc oyunlarında problemler ile karşılaşmanıza davetiye çıkarabilir.Madem İnternet ve Oyun amaçlı kullanılan bir Bilgisayar kullanıcısınız o halde XP size bunu fazlasıyla verecektir.Vista sistemin XP sisteme nazaran daha yavaş olduğu kaçınılmaz bir gerçektir.Eğer öyle ise Sisteminiz ne kadar iyi olursa olsun XP kurulduğunda Vistadan daha süratli bir sisteme sahip olmayacak mısınız?Kolay gelsin.
forever XP... vista'nın sadece oyunlarda değil aklına gelebilecek herşeyde sorun çıkarmak gibi bi becerisi var.
Ben o sisteme hem xp hem de vista kurardım. Performans olarak xp daha iyi.
Vista'yı tamamen karalamak pek de doğru değil. Bu konu hakkında Selçuk İslamoğlunun Windows 7'deki Komplo Teorisi adlı blog sayfasını okuyun.
EditörMerhaba,Kişisel fikrimi paylaşmam gerekirse XP yi öneriyorum.Vista bazı pc oyunlarında problemler ile karşılaşmanıza davetiye çıkarabilir.Madem İnternet ve Oyun amaçlı kullanılan bir Bilgisayar kullanıcısınız o halde XP size bunu fazlasıyla verecektir.Vista sistemin XP sisteme nazaran daha yavaş olduğu kaçınılmaz bir gerçektir.Eğer öyle ise Sisteminiz ne kadar iyi olursa olsun XP kurulduğunda Vistadan daha süratli bir sisteme sahip olmayacak mısınız?Kolay gelsin.
DX 9 tabanlı oyun oynicaksan XP, ama yeni DX 10 tabanlı oyunlar oynamak istersen Vista öneririm
sistemin gayet iyi HDD yi belirtmemişin eğer yer varsa, en iyi çözüm hem xp, hem de vista kur derim.
ben vista ultimate 64 bit SP1 kullanıyorum. ne DX9 ne de DX 10 olsun hiç bir oyunda problem yaşamadım.
sen xp kullan artık yeni çıkan oyunlarıda oynarsın :-)(-:
hdd yeterli yer varsa ikisinide kur derim ama fazla yer yoksa xp kur keyfine bak
O sisteme bir an bile düşünmeden Vista kurarım bana sorarsan.
xp arkadaşım xp her zaman için vista mista hikaye oyun içinde program içinde her şey için xp home edıtıon
hiç düşünmeden XP kur arkadaşım.
Coşkun OLCAO sisteme bir an bile düşünmeden Vista kurarım bana sorarsan.Bu sayfadaki tek doğru cevap...
BatıkanDoğanBu sayfadaki tek doğru cevap...Evet
TranceDX 9 tabanlı oyun oynicaksan XP, ama yeni DX 10 tabanlı oyunlar oynamak istersen Vista öneririmVistayı kurduğum anı şöyle anlatayım
sistemin gayet iyi HDD yi belirtmemişin eğer yer varsa, en iyi çözüm hem xp, hem de vista kur derim.
ben vista ultimate 64 bit SP1 kullanıyorum. ne DX9 ne de DX 10 olsun hiç bir oyunda problem yaşamadım.
Driver yükleme=
Xp de çalışan program ve oyunları kullanma=
Kopyalama ve silme işlemleri =
Bilgisayarımdan aldığım performans = BAN
GERİ XP ye döndüğüm an =Son Düzenleme: YasinC ~ 30 Ocak 2009 19:54
Güzel cevap olmuş yasin arkadaşım vista'nın XP ' ye olan tek avantajı daha yeni teknolojilere olan desteği olabilir. (Ancak XP ye yapılan eklentilerle bu sorunda giderilebilir) Onun dışında vistanın dezavantajlarını yazmaya kalksak zaten sayfa yetmez sanırım.
dandik bir sistem olsaydı kurma derdim ama sistemin oldukça iyi düşünmeden vista kurabilirsin.
önceleri bir vidyo izlemiştim. sanıyorum vistanın ilk çıktığı günlerdi.. adamın teki vista kurulum cd sini alıyor, yok şu kadar para verdim, diyor, konuşuyor; sonra da cd yi kağıt öğütücüsünde paramparça ediyordu..
sanıyorum anti-vista harekatı başarılı oldu..
sağlam donanıma her zaman vistayı öneririm...
YasinCVistayı kurduğum anı şöyle anlatayımbu vista orginal mi? SP1 yüklenmiş hali mi?
Driver yükleme=
Xp de çalışan program ve oyunları kullanma=
Kopyalama ve silme işlemleri =
Bilgisayarımdan aldığım performans = BAN
GERİ XP ye döndüğüm an =
bence bu yazdıklarının hiç alakası yok!bende tam tersi oldu nedense
Vista Ultimate 64 bit orjinal kurduğum an şöyle
driver zaten kendisi kurdu, bir tek anakrart ile VGA yı ben kurdum. excellent (update i varsa haber veriyor)
xp de çalışan programlar geri uymluluğu sayesinde mükkemel sonuç sanki xp de çalışyormuş gibi..
bilgisayarımdan aldığım performans xp den 2-3 kat daha fazla 10 numara süperr
vistada çok basit yapabildiğin bir sürü işlemi xp de dolaylı yollardan zahmetle yapıyorsun .
bunu gördükten sonra geri xp ye asla dönemem.
14081408Ben o sisteme hem xp hem de vista kurardım. Performans olarak xp daha iyi.Arkadaş o benim din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenimin adı!!! Tesadüf mü yoksa o mu????
Vista'yı tamamen karalamak pek de doğru değil. Bu konu hakkında Selçuk İslamoğlunun Windows 7'deki Komplo Teorisi adlı blog sayfasını okuyun.