belkibirgun00
------
------
-----
-----
ne kadar gereksiz cümleler sarf ediyorsunuz.
bişeyler biliyormuş gibi milletin kafasını karıştırmaktan ne zevk alıyorsunuz?
bende bi ara vista ultimate yüklemiştim 2gb ram vardı ama 1gb'sini bile kullanmıyordu. üstüne nfs carbon ve birkaç 3boyut programlarım kurulu idi.
şimdi;
@asteo dostum,
bi kere bilgisayarın özelliklerini yazıp sistem tavsiyesi isteceğin zaman işlemci( örnek; pentium/dual-core yada AMD torion) sınıfını, hızını(Ghz) ve Ram'ini yazmayı unutma.
sistemine bakılırsa;
Vista'nın tüm yazılımları için Microsoft'un sitesinden sistem gereksiminleri için link veriyorum ordan karşılaştır.
bi şey bilmeden konuşuyomum;?? ne kadar biliyosun ya da kaç kere 1gb ram i ve ob ekran kartı olan ve ram in nerdeyse yarısının ekran kartı tarafından yendiği dengesiz bi sistemde windows vista hp ya da windows7 kullandın??
dellendirme beni şimdi 3ghz de çalışan e2140 + 1gb 667maz@800mhz adata soğutuculu ram + onboard ekran kartı + 2x80gb 7200rpm 8mb hdd li bi sistemde windows vista hp kurdum ve sistem tutarsız ayrıca da yetersiz di. ram 768mmb görünüyodu ki arkadaşta daha az görünüyo. işlemcisi benim kullandığımdan düşük. işlemcisi de pentium yazdığına göre en fazla p4 3ghz ht falandır. o işlemci vistaya zaten ram ve ekran kartı takviyesi ile anca yanaşıyo. şimdi:
senin kullandığın vista ultimade değildir kafandan yazma öyle. bende de ona bakılırsa home premium var ama sistemin 120mb ram yediğini ss atarak ıspatlayabilirim. sistemin ultimade olabilir özellikleri yoktur kapatılmıştır yüklenmemiştir vs.
ayrıca ben kimsenin kafasını karıştırmıyorum. orada açıkca yazdım zaten windows7 yi bırak vistanın en düşük özellik isteyenini dahi kasar diye. orada xp de kalmasını ve imkanı varsa windows 2000 ya da 1998 yüklemesini söyledim. ben nereyi bilmeden dengesiz konuşuyorum?? buradaki dengesizliği göster sen bana bende bilgisayar işlerini bırakacam??
eğer orada pentiyum la eğlenmem ise seni kasan onu da ortam yumuşatmak için söyledim. onuda anlıyamıyosan ben sana ne diyebilirim ki?? orada yüklememesi gerektiğini söyledim ve imkanı varsa yapması gerekenleri söyledim.
sen bana nerde gereksiz cümle sarf ettiğimi göster ve
bişeyler biliyormuş gibi milletin kafasını karıştırmaktan ne zevk alıyorsunuz?
die bi soru sormuşun. neyi blmiyomuşum söyle. ben de burada bırakacam forumu tamammı. senden yanıt gelene kadar hiç bi şey yazmayacağım. eğer sen haklıysan ben çekilecem. demekki hiç bişey bilmiyomuşum bari insanların kafasını karıştırmıyım dicem. eğer ben haklıysam sana bu forumda kalmak ve bizim gibilerden bi şeyler öğrenmek düşer. esas sen bilmeden bi şey yazma.