XP ölmedi yüreğimde yaşıyor Vista karşısında o direniyor Microsoft'u aşıyor.Bilgisayarı yormayan tek sistemsin.Güçlüğü geçen tek sistemsin.Sen bizimsin.Ölmedin korsanların piyasada.Ölmedin Ölemezsin!!!!!!!
Nasıl ama kendim yazdım attım kafadan
XP ölmedi yüreğimde yaşıyor Vista karşısında o direniyor Microsoft'u aşıyor.Bilgisayarı yormayan tek sistemsin.Güçlüğü geçen tek sistemsin.Sen bizimsin.Ölmedin korsanların piyasada.Ölmedin Ölemezsin!!!!!!!
Nasıl ama kendim yazdım attım kafadan
buhahah:)yıqılmadımmmmmmm ayaqtaımmmmmmmmm xpimlee başbaşayımmmm.vistaya karşıyımmmmmmm....:):)
Crazy_Sakaryalı Teşekkürler!
enes39XP ölmedi yüreğimde yaşıyor Vista karşısında o direniyor Microsoft'u aşıyor.Bilgisayarı yormayan tek sistemsin.Güçlüğü geçen tek sistemsin.Sen bizimsin.Ölmedin korsanların piyasada.Ölmedin Ölemezsin!!!!!!!Nasıl ama kendim yazdım attım kafadan
En büyük xp başka büyük yok yaşasın xp...
Bırakın artık bu saatten sonra bunun tartışmasını yapmayalım...
BatıkanDoğanBırakın artık bu saatten sonra artık bunun tartışmasını yapmayalım...
Zaten ben öylesine yazmıştım ki
paylaşımın için teşekkürler
Bizler birer xp savaşçılarıyız(Gerçi ben bilgisayarı aldığımda xp vardı ondan kullanıyorum)
BatıkanDoğanBırakın artık bu saatten sonra bunun tartışmasını yapmayalım...
XP ölmüştür bu gerçeği kabullenin...
Coşkun OLCAXP ölmüştür bu gerçeği kabullenin...Hayıııııııırrrrrrrrrr
xp ölemesssssssssssssss o içimizde yaşıyorrrrrrrrrrrrr:):)
_Neo_XP tabi ki:) Vista arada kalmış bir sistem asıl win 7 XP kalıbında bir sistem olucak.Windows 7'yi de kimse beğenmeyecek çünkü Vistadan da çok Sistem isteyecek ,
Bilgisayarı güçsüz kalan yine suçu Vista yerine Windows 7'ye atacak .
2014 ten sonra ölecek :) gerçekten
oldu olucak logosunuda bi kagıda bastırıp yakana assaydın
elaziglioldu olucak logosunuda bi kagıda bastırıp yakana assaydınzuhaha
elaziglioldu olucak logosunuda bi kagıda bastırıp yakana assaydıahmet79zuhahaaaa valla güzel fikir
XPsiz bir bilgisayar düşünemiyorum :) XP YADA E(XP)ERIANCE işte bütün mesele budur...
ünlü bir çin atasözü derki... XP kullanıyorsan 64 bit olmalı , vista kullanıyorsan hayyallerini çöpe atmalı :)
bunlarıda ben uydurdum