XP ölmedi yüreğimde yaşıyor Vista karşısında o direniyor Microsoft'u aşıyor.Bilgisayarı yormayan tek sistemsin.Güçlüğü geçen tek sistemsin.Sen bizimsin.Ölmedin korsanların piyasada.Ölmedin Ölemezsin!!!!!!!
Nasıl ama kendim yazdım attım kafadan
XP ölmedi yüreğimde yaşıyor Vista karşısında o direniyor Microsoft'u aşıyor.Bilgisayarı yormayan tek sistemsin.Güçlüğü geçen tek sistemsin.Sen bizimsin.Ölmedin korsanların piyasada.Ölmedin Ölemezsin!!!!!!!
Nasıl ama kendim yazdım attım kafadan
buhahah:)yıqılmadımmmmmmm ayaqtaımmmmmmmmm xpimlee başbaşayımmmm.vistaya karşıyımmmmmmm....:):)
Crazy_Sakaryalı Teşekkürler!
enes39XP ölmedi yüreğimde yaşıyor Vista karşısında o direniyor Microsoft'u aşıyor.Bilgisayarı yormayan tek sistemsin.Güçlüğü geçen tek sistemsin.Sen bizimsin.Ölmedin korsanların piyasada.Ölmedin Ölemezsin!!!!!!!Nasıl ama kendim yazdım attım kafadan
![]()
En büyük xp başka büyük yok yaşasın xp...
Bırakın artık bu saatten sonra bunun tartışmasını yapmayalım...
BatıkanDoğanBırakın artık bu saatten sonra artık bunun tartışmasını yapmayalım...![]()
Zaten ben öylesine yazmıştım ki
paylaşımın için teşekkürler
Bizler birer xp savaşçılarıyız(Gerçi ben bilgisayarı aldığımda xp vardı ondan kullanıyorum)
BatıkanDoğanBırakın artık bu saatten sonra bunun tartışmasını yapmayalım...![]()
XP ölmüştür bu gerçeği kabullenin...
Coşkun OLCAXP ölmüştür bu gerçeği kabullenin...Hayıııııııırrrrrrrrrr
xp ölemesssssssssssssss o içimizde yaşıyorrrrrrrrrrrrr:):)
_Neo_XP tabi ki:) Vista arada kalmış bir sistem asıl win 7 XP kalıbında bir sistem olucak.Windows 7'yi de kimse beğenmeyecek çünkü Vistadan da çok Sistem isteyecek ,
Bilgisayarı güçsüz kalan yine suçu Vista yerine Windows 7'ye atacak .
2014 ten sonra ölecek :) gerçekten
oldu olucak logosunuda bi kagıda bastırıp yakana assaydın
elaziglioldu olucak logosunuda bi kagıda bastırıp yakana assaydınzuhaha![]()
elaziglioldu olucak logosunuda bi kagıda bastırıp yakana assaydıahmet79zuhahaaaa valla güzel fikir![]()
XPsiz bir bilgisayar düşünemiyorum :) XP YADA E(XP)ERIANCE işte bütün mesele budur...
ünlü bir çin atasözü derki... XP kullanıyorsan 64 bit olmalı , vista kullanıyorsan hayyallerini çöpe atmalı :)
bunlarıda ben uydurdum