14081408 sormuş:
Arkadaşlar ben hdd den 25 gb xp için ayırmıştım zaten daha sonra 20 şer gb de pardus ve ubuntu için bölümlemeler yaptım. Geri kalanı da dosya arşivleme amaçlı bıraktım. Yani hdd 4 parça halini aldı. Virtual Boxla da bu işi yapabilirdim ama ben tercihimi bu yönde kullandım. http://img59.imageshack.us/img59 ... ilgisayardossx7.png
Benim sormak istediğim; Ben zamanında Borga-x kullanıcısının yardımıyla ki yardımlarından ötürü kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum, acronis true image programıyla xp işletim sistemimi yedeklemiştim. Takdir edersiniz ki linux kuruluyken sonradan windows kurunca windows bencillik edip açılışı tamamen kendine yönlendiriyor ve linux açılmaz oluyor. Şimdi ben acronis ile xp yedeğini geri aldığım zaman, bilgisayarım gene hangi işletim sistemiyle açmak istediği mi sorar mı sormaz mı? Ben sorar diye tahmin ediyorum sizlerin de bu konudaki yorumlarınızı almak istedim. Saygılar...
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: 0
Sistem Özellikleri:
Amd sempron 3600 2.0 Ghz.
2 gb ram.
Nvidia® GeForce 7000M Turbo Cache.
120 gb hdd.
İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; tr-TR; rv:1.9) Gecko/2008061015 Firefox/3.0