punisher0086 sormuş:
İYi günler ben web tasarım kursumu bitirdikten sonra web programcılığı üstünde kendimi geliştirmeye başlamak istiyorum ve bu konuyla ilgili c# ile asp.net 2.0 adlı kitabı aldım(ALFA YAYINLARI)
Fakat konuyla ilgili tam bir bilgi birikimim olmadığından dolayı şöyle bir problemle karşı karşıya kaldım ve 2 gündür internette araştırma yapıyorum.Asp.net 2.0 için xp home yüklü bilgisayarıma IIS kurmaya çalışıorum tabiki olmuyor.Bu proplemin çözümü hakkında bir bilgi verebilirseniz çok sevinirim.İşletim sistemimi kökten değiştirmem mi lazım yoksa xp home edition için yapabileceğimiz birşeyler varmı? birde sQl server indirken ınternet information services(IIS) manager 7.0 ı indirmiş bulunuyorum.Acaba benim yüklemeye çalıştığım IIS ile bir ilgisi varmıdır çok merak ediyorum.Çok hevesliyim ama bu engeller küçük yılgınlıklara sebeb oluyor.Eğer bu konuyla ilgili cevap alabilirsem çok minnettar kalırım.Şimdiden çok teşekkür ederim.
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
asus 2.0 çift çekirrdek
2 gb ram
512 mb ekran kartı ati
masaüstü
İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; tr; rv:1.9.1.5) Gecko/20091102 Firefox/3.5.5 (.NET CLR 3.5.30729)