Arkadaşlar ben bilg. tekn. bölmnde okuyorum SAKARYA universitesinde hoca bi ödev verdi 1-2 tanesini biliyorum ama genelini bilmiyorum.Bu regedit komutuyla açılan kayıt defteri var ya onun solundaki HKEY_CURRENT_USER,HKEY_LOCAL_MACHİNE,HKEY_USERS,HKEY_CURRENT_CONFİG yazan menuler ne işe yarıyor ve bunların alt listesinden 5 tanesini açıklayın dedi ama yapamıyorum.Yardımcı olursanız sevinirim çarşambaya ödevi vermem lazım.:(...
XP regedit
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
53 mesaj
Kardeşim çok saol yaaa hakkını helal et yorduk vallahi..
OP Üye
53 mesaj
beyler saolun yaaa gerçekten bugün verdim ödevi hocaya kesin geçer not verir.......Seviyorum şu forumu yaaaaaa
Taze Üye
1 mesaj
Arkadaslar yardima ihtiyacim var. regedit benim pc-de olmuyor. hizili girisle girmek isterken bu menu admin tarafindan yasaklanmisdir diye bi uyari gozukuyor. nasil yapa bilirim?
görev yöneticinize de giremiyor olabilirsiniz. bakın ikinci bir kullanıcıyla açıyor veya bir virüs tarafından engelleniyor olabilirsiniz. f8 ile başlatıp güvenli kip te açın ve anministrator kullanıcısıyla giriş yapın gireceksiniz ve ayarlarınızı yapacaksınız. veya windoctor ile onarım yapacaksınız. bir kaç seçenek var yani