Bendeki webcamın sürücüsünü kuracağım zaman sp1 veya sp2 kullanmam gerektiği yazıyor, bu yüzden kuramıyorum. Benimki xp sp3. Pegasus Webcam pc 2008 in sp3 için sürücüsü lazım. Yardımlarınızı bekliyorum...
XP sp3 için pegasus webcam driver lazım
O zaman sp3 ü kaldırmak mı zorundayım? Başka yolu yok mu:(
ezirrizeO zaman sp3 ü kaldırmak mı zorundayım? Başka yolu yok mu:(Sp3 İcin şuan driver'ı bulunmadıgı icin mecburen sp2 dönmek gerekiyor Sp3 kaldırmak gerekiyor :(
ALINITI DEGILDIR!
Ewt ayni sorun basima geldi yalniz cozumu cok basit adim adim takip edelim...
normal driveri indirin
buyrun
dosyalari winrar ile bir klasore ayiklayin
Kamerayi s3 yuklu bilgisayarimizin usb girisine takiyoruz
yeni donanim bulundu sihirbazi cikiyor ve
2 secenek cikiyor
yazilimi otomatik olarak yukle ve
listeden yada belirli bir konumdan yukle biz bunu secip ileri diyoruz>>>>>>.
bu konumdaki en iyi suruyu ara de ve konum belirt secenegini isaretledikten sonra indirdigimiz ve ayikladigimiz driver dosyasinin icindeki "inf" klasorunun yerini gosteriyoruz ve tamam diyoruz ardindan ileri diyip yuklemeyi izliyoruz
bilgisayarimiz kamerayi tanimistir bilgisayarima girip alta kameramizi gorebiliyoruz
Bu Kadar
çok teşekkür ediyorum gerçekten çok işime yaradı...
arkadaşlar benim işletim sistemimde sp3 benimde 4 ışıklı phonex web camım var ve driveri için sp1 yada sp2 istiyor diğer yaptığınız çözüm yolunu denedim ama olmadı
ilgilendiğiniz için şimdiden teşekkürler
ALINITI DEGILDIR!Sağolasın.Ewt ayni sorun basima geldi yalniz cozumu cok basit adim adim takip edelim...
normal driveri indirin
buyrunftp://www.metroelektronik.com.tr ... /PEGASUS_PC2008.rar
dosyalari winrar ile bir klasore ayiklayin
Kamerayi s3 yuklu bilgisayarimizin usb girisine takiyoruz
yeni donanim bulundu sihirbazi cikiyor ve
2 secenek cikiyoryazilimi otomatik olarak yukle ve
listeden yada belirli bir konumdan yukle biz bunu secip ileri diyoruz>>>>>>.bu konumdaki en iyi suruyu ara de ve konum belirt secenegini isaretledikten sonra indirdigimiz ve ayikladigimiz driver dosyasinin icindeki "inf" klasorunun yerini gosteriyoruz ve tamam diyoruz ardindan ileri diyip yuklemeyi izliyoruz
bilgisayarimiz kamerayi tanimistir bilgisayarima girip alta kameramizi gorebiliyoruzBu
Tarif edilen çözüm yolu benim de işime yaradı...