Selam arkadaşlar sürekli vista'nın servis paketleri konuşulıyor ama Xp sp4'ü çıkacak mı çıkacaksa nezaman çıkabilir herhangi bir bilgisi olan var mı bu konuda bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim..
Xp sp4 Ne zaman..
- 1
- 2
bloodsonerSelam arkadaşlar sürekli vista'nın servis paketleri konuşulıyor ama Xp sp4'ü çıkacak mı çıkacaksa nezaman çıkabilir herhangi bir bilgisi olan var mı bu konuda bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim..yanılmıyorsam sp3 sondu bir daha service pack çıkmayacakSon Düzenleme: 07BENER07 ~ 14 Kasım 2008 19:10
Microsoft, XP'ye olan güncelleme deskeğini bir ara kesmeye karar vermişti. Sonra geçici olarak vazgeçti. Bu yüzden SP4 beklemeyin. Zaten SP4 çıkarsa, demekki SP5, SP6.... da çıkacak. Çünkü Windows'un yamaları erken yırtıldığı için bu yamaları da yamıyorlar. :)
daha sp3 çıktığından beri pek yama çıkmadıkı.sp3 yama paketiydi,sp4 çıkamaz bu yüzden(çıksa hangi yamaları toplayacak?)microsoftun bu aralar hiçbirşekilde xp ile ilgilendiğini düşünmüyorum,adamlar acil sorunları yamalıyolar o kadar.şu anda vista sp2 ve windows 7 ile ilgili çalışıyorlar herhalde.
microsoft un
bundan sonra xp ile uğraşacağını sanmıyorum
Microsoft artık XP'yi gözden çıkardı olağanüstü bir açık bulunmadığı sürecede yama bile yapmayacak siz düşünün artık SP4'ü yapar mı ???
Bana sorarsanız XP artık tek başına maalesef :(
ne xp'si vista'nın sp2'si bile son olabilir, adamlar artık win.7'yle yogunlaşıyor git gide. daha gelcegini sanmam...
bloodsonerSp3 kesmedi çünkü iki ve üçün arasında pek fark bulamadık yani bir iki özellik dışında boşu boşuna paket yayınladılar.zaten 300 mb ın 70 mb ı yeni güncellemelerden oluşuyodu.
sp3 yeni çıktı daha sp4 çıksa bile en az 2 sene bekle
xp nin gözünü sevem,vistanın içine edem...
Servis packlerin sadece yama oldugunu söylemek bunu da genelde Mac yada Linux hayranlari konusurlar bilgisizlikden baska bir sey degil.
2000 li yillardan beri cikan ürünlere xp nasil destek verdi acaba onu bile düsünmezler evet xp icinde yamalar vardi servis paketlerinde ama ynei teknolejeleri destekleyen yazilimlar yeni driverslarda vardi.
Ayrica Vista tutmus olsaydi Xp destegi bile kaldirlacakdi belirli bir tarih vermislerdi simdi bu yeni Atom yada degisik firmalarin 1 ghz islemcileri vista ile calismadigi icin xp destegi zaten bir kac sene devam etmek zorunda kalicak.
Ama onun yolunuda simdiden bulmuslar kupon yani seven cikinda ugrade yapma hakki veriyorlar.
Bende sahsen sp4 cikacagini sanmiyorum.
Arkadaşım xp sp3 ile kapatıldı artık xp ye bırdaha yama cıkacağını sanmıyorum
elazigline xp'si vista'nın sp2'si bile son olabilir, adamlar artık win.7'yle yogunlaşıyor git gide. daha gelcegini sanmam...obirşey değil windows 7 çıkmadan yeni bir taneye başlamışlar kasım ayında duyurdular
Arkadaslar Xp'nin Cd'lerinin Piyasadan Kaldırılıs Suresı (Geri Dönüş Cd'leri) Sanırsam 6 ay uzadı..Bu Durumda Xp'nin Devamı Gelmeyecektir....
sacma boyna sıstem degıstıroyrlar vısta tras cıktı bu duzenlemelerı xp ustune modıfıye yaparak yapsalardı daha ıyıydı onun gelısmısını yanı acaba wın7 nasıl denemedım daha vısta varda bır ara kullandım hıc hosuma gıtmedı...artı vısta bellek dusmanı xpprosp3 yeter bAkalım ne zaman degıscez sıstemı ben suanlık dusunmuyorum ancak bellıde olmaz ıstedıklerı kadar guvenlıgı artırsınlar yınede pc olaylarında bırıde ona cozum bulacaktır buna emın olun..bıtmez bu yamalar...zXsel
tukyamxp nin gözünü sevem,vistanın içine edem...ama ne yazık ki kesti desteği sp4 çıksa bile sadece göncellemeleri toplamak için çıkar
Arkadaşında Dediği Gibi Xp Gözlerini Yumdu Bu kadar Xp den Gelecekler..Artık Win 7 İle İlgileniliyor..Vistada Gözlerini Yummak Üzere Gerçek Bu..Sp2 Sondu..
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=tr&FamilyID=1001aaf1-749f-49f4-8010-297bd6ca33a0
İŞTE SP4 BURDAN İNDİRİLECEK DOSTUM
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=tr&FamilyID=1001aaf1-749f-49f4-8010-297bd6ca33a0Kişileri yanlış yönlendirmeyin + 2000'in SP4 paketi + Neden konu hortlatma gereksinimi gördünüz?!
İŞTE SP4 BURDAN İNDİRİLECEK
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=tr&FamilyID=1001aaf1-749f-49f4-8010-297bd6ca33a0
İŞTE SP4 BURDAN İNDİRİLECEK
Arkadaşım bizimle dalga mı geçiyorsun ????? !!!!
Hem kendin linki koyuyorsun,hemde bakmıyorsun ? Yada makar olsun diye falan mı yazdın mesajı ?
Kör müsün koskoca WINDOWS 2000 Yazıyor :
Hızlı AçıklamaWindows 2000 Service Pack 4 (SP4) önerilen bir yükseltmedir. Güvenliği, uygulama uyumluluğunu, işletim sistemi güvenilirliğini ve Kurulumu geliştirmenize yardımcı olabilecek güncelleştirmeleri edinmek için Windows 2000 Service Pack 4'ü yükleyin.
- 1
- 2