C ' de Xp var Üstüne hiç bir bilgimi kaybetmeden vista kurabilirmyim veya diger alternatifler nelerdir?
XP üstüne vista
ifterixp kalsın yanına vistayı kurun.sıkıldıkça değişcorpixxEvet Kurabilirsin. Yükseltme seçenegini kullanarak.Tam olarak 2 nizin dediğinide kavrayamadım kardeşler.
Upgrade seçenegini seç:
Benim istediğim bilgisayarımda XP de vistada kalsın 2 sininde olmasını istiyorum. Bunun için ayrıbölüme mı kurmam gerekcek yoksa üstüne kursam bilgilerim silinirmi kurma yollarını anlatırmısnız teşekkürler
Açıkcası Xp üstüne vista kurcam bilgilerimi kaybetmek istemiyorum bilgilerimde durcak
Hard Diskini böl sonra advanced seçeneğinden Vista'yı böldüğün birime yükle ama açılışta direk vista açılabilir. Denemedim ama olabilir
Deneyen varmı acilen lazımda kardeşler bi arada benim başıma gelmişti ondan bu kadar soruyorum 2 sine kullanmam lazım kardeşler
kurmasam kullanmasam önermezdim.xp+vista+w7 yüklemiştim.xp yi sel bastı kaldırdım.kurarken en son sistemi sonra kurmak gerekiyor.açılışta vista çıkar ve biraz bekler.xp ile çalışmak istiyorsanız seçip xp ile devam edersiniz.tekrar açılışta yine vistada açılır.....ve devam.
https://www.chip.com.tr/blog/nonp ... ra-kurmak_2316.html
bu linkte ayrıntılı bir şekilde anlattım
kolay gesin
eğer xp yi silip vistayı kuracaksan kişisel verilerini yedekledikten sonra vista dvd sinden boot et sonra diskleri biçimlendir ondan sonra vista kurulumuna geç