Meraba arkadaşlar bende bilgisayar açıldıktan bi süre sonra resimdeki hatayı veriyor hatanın neden kaynaklandığını bilmiyorum tamam a tıklıyorum aynı hatayı bidaha veriyor 2 kez oluyo sonra çıkmıyor bunu nasıl çözebilirim bana yardımcı olurmusunuz
Xp Uygulama Hatası (Resimli)
dün de bende oldu hemde 3 kez üst üste hata kodu oluştu ekranda,korkulacak bir durum yok,TAMAM a tıkla PC kapa\aç yap hepsi bukar tekrar aynı hata kodu çıkmaz;basit uygulama hataları(hata kodunu irdeleyin).
Error Repair Pro 3.9.2 yi de tavsiye ederim.Advanced WindowsCare in yanina tabii.
bilgisayarına virüs ya da başka bir zararlı bulaşmış arkadaşım windowsda böyle bir uygulama yok.güncel bir antivirüs ve combofixle tarama yapmalısın(modemi kapalı tut tarama sırasında)
hayır kardeşim her bilgisayar kapanıp açıldığında aynı hatayı alıyorum sadece 1 kez olmuyor.virüs bulaşmış olamaz 3 tane antivirüsle taradım pc yi yinede bi sonuç yok.
antivirüsün bulamaması virüs olmadığını göstermez bu bir tür trojan ya da sypware'de olabilir.combofixi güvenli modda modem kapalı olarak çalıştır sorunun çözülür.
baslat>calıstıra gir "msconfig" yaz ordan başlangıc programlarını engelle bakalım yapcak mi yine ?
_cypher_baslat>calıstıra gir "msconfig" yaz ordan başlangıc programlarını engelle bakalım yapcak mi yine ?dediklerini yaptım arkadaşım alakası yok ama hata başlığı değişti winwqwf.exe - Uygulama Hatası bu seferde başlığı böyle gerisi aynı şekilde
kylieantivirüsün bulamaması virüs olmadığını göstermez bu bir tür trojan ya da sypware'de olabilir.combofixi güvenli modda modem kapalı olarak çalıştır sorunun çözülür.Hocam combofix bir kac tür zararli yazilim icin fayda saglar her zararli yazilim icin önerilemez diger konuda modem acik kapali olmasi fark etmez ya sistem geri yükleme kapali olmali yada en iyisi f8 güvenli mod ama dedigim gibi belirli bir database sahip ve herseyi taniyip silemez site icindede combonun sonuc dosyasini inceleyip uyaracak bir kiside yok zaten
arkadaşım combofix modem kapalı olarak çalıştırılır hatta tüm koruma yazılımlarıyla tarama yaparkende modem kapatılır ki sen bu zararlıları silerken onlar kendini bir yandan sisteme daha fazla kopyalamasın.ayrıca combofix bu tür durumlarda mutlaka kullanılması gerken bir programdır zararlıları sildiği gibi aynı zamanda onların verdiği hasarları geri alma özelliği vardır.arkadaşada bu yüzden önerdim zaten artık kullanıp kullanmamak ona kalmış.
kyliearkadaşım combofix modem kapalı olarak çalıştırılır hatta tüm koruma yazılımlarıyla tarama yaparkende modem kapatılır ki sen bu zararlıları silerken onlar kendini bir yandan sisteme daha fazla kopyalamasın.ayrıca combofix bu tür durumlarda mutlaka kullanılması gerken bir programdır zararlıları sildiği gibi aynı zamanda onların verdiği hasarları geri alma özelliği vardır.arkadaşada bu yüzden önerdim zaten artık kullanıp kullanmamak ona kaşmış.öncelikle tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum söylediklerini yaptım 3 kez windows u tekrar başlattım denedim bi sorun olmadı.İnşAllah sorun devam etmez çok teşekkürler...