XP'ye Format Atma Similatörü (ÇOK KOLAY)
bir bakalım sonra görüşürüz :) format önceden zordeğildiki zaten ben bildim bileli kolay :)
VERMEYIN BOYLER HER YERDE FORMAT PROGRAMLARI YAFFF SIRF FORMAT UZERINDEN PARA KAZANAN ARK.LAR VAR:D:D:D:D
sametBVERMEYIN BOYLER HER YERDE FORMAT PROGRAMLARI YAFFF SIRF FORMAT UZERINDEN PARA KAZANAN ARK.LAR VAR:D:D:D:ewet mesela ben:):)format ve donanımların yüklenmesi bilgisayarın tam tıkır hazır hale gelmesi tam tamına 40 ytl adamına göre 30 veya 50 de olduğu oluo:)ee etrafım pclerden anlamayan insanlarla dolu olmasının faydalarını görüorum galiba:)
ersinbakarbir bakalım sonra görüşürüz :) format önceden zordeğildiki zaten ben bildim bileli kolay :)Bilmeyenler için zor :)
sametBVERMEYIN BOYLER HER YERDE FORMAT PROGRAMLARI YAFFF SIRF FORMAT UZERINDEN PARA KAZANAN ARK.LAR VAR:D:D:D:bu sözün formlar çoğalmadan önceydin şimdi formatın fesini yaz yeter :) herşey karşında videolusu bile :)
ewt arkadasm bunda ki sifre ne
slm xp ye format atmam gerek ama nasıl yaparım tşkler
Konu Daha Önce verilmişti arkadaşlar. Forumda arama yapsanız daha iyi olur.
paylaşımın için teşekküler,arkadaşlar artık beni formattırmak için çağırmasından kurtulcam :D , çok saol
paylaşım için sagol ama bende daha önceden vardı.
bunun şifresi ne acil olarak lazım bilgisayardan elden gidio
hihi bunu biliyorum çk saol ama bi o kadar'da ayrıntılı değil ve anlatımı kısa ;):) detaylı değil :)
arkadaşlar xp'ye formatı aşağıdaki linkte anlatım.(resimli)bakabilirsiniz.kolay gelsin
https://www.chip.com.tr/forum/format-atmak_t62592_wp2.html
(ayrıca bu verdiğiniz dosyanın rar şifresi nedir yaaa?böle bi işime yaramıyor.!)
Kusura Bakmayın
RaR Şifresi: By_RaPcHE