arkadaslar bilgisayar acilisinda xp kullanici sifresi soruyo bende bunu unuttum ve sadece tek kullanici var adminastor falan yok ne yapmaliyim
xp ye giris
XP'nin Professional sürümüyse [Ctrl]+[Alt]+[Delete] yapıp gelen klasik oturum açma ekranında kullanıcı adı bölümüne "Administrator" yazıp parola bölümünü boş bırakarak girip kullanıcı hesabını ayarla. Eğer Home Edition'sa Windows Güvenli Mod'a girip Administrator hesabına gir.
cevabin icin tskler ama denedim ama hala ayni
the system could not log on you! yazisi cikiyor karsima
onerecegin baska seyler varmi fakat elimde hicbir format cd ve yeniden program kurma cdsi yok
erd commander programını bi ara...
erd commander 2007 ara bul ve iso'yu herhangi bir cd yazma programı ile Cd yaz ve CD sürücüye koy bilgisayarı başlat ve bekle o kendi masaüstünü getircek sana,Yardımcı elemanın adı locksmith olmalı.
Home edition'da administrator dün girdim ve parolayı kaldırdım,ancak eğer
Bu win Xp pro da işe yaramaz mı?
administrator şifreli olduğu vakit erd comander 2007 programı yetişir imdada:)
yardimin icin tskler bunu denedim ama baska surumunu ve xp pro administratorde yok bir de senin dedigin yoldan denerim
nvidia geforce fx go5600 u nasil guncellerim
http://www.nvidia.com/object/winxp_175.19_whql.html bu linkten bir kontrol et güncel sürücüsünü burdan indirebilirsin arkadaşım
kolay gelsin
yaw zaten xp bitti windows vista home premiumlarında fiyatı düştü al bi home premium media center falanda oolur...
arkadaşım şifre sorduğu ekran gelince [Ctrl]+[Alt]+[Delete] yap.ama deleteye 2 defa bas.yani [Ctrl]+[Alt]+[Delete]+[Delete]yap.karşına gelen ekrana "Administrator" yaz şifre kısmını boş bırak giriş yap.Masaüstü geldikten sonra Bilgisayarım simgesinin üzerine sağ tıkla yöneti tıkla.karşına bilgisayar yönetimi penceresi gelecek.sol taraftan yerel kullanıcılar ve grupları tıkla.alt menüsü açılcaktır users grups ismine iki alt menü açılcaktır.Users ın üzerine tıkla sağ tarafta kullanıcı oturumları gelecektir.şifresini bilmediğin oturum üzerine gel sağtıkla parola belirleye tıkla.karşına gelen mesaj penceresinde ileriyi tıkla ve karşına başka bi pencere gelicek.yeni parola yazan yere istediğin bi parolayı yaz.parola onaylayada yukarıda yazdığın parolayı yaz.tamam a tıkla pc ye reset at.tekrar şifre sorduğu yere gelince bu sefer kendi koyduğun parolayı yaz giriş yap.inşallah yerdımcı olmuşumdur.şimdiden kolay gelsin...