xp mi yedeklemek istiyorum ne yapmalıyım hangi programları önerirsiniz??
xp yedeklemek istiorum yardım
selamun aleyküm kardeş bu özellik zaten xp de var ama illaki programdan yapacam diyorsan ben neroyu kullan derim
2 tan xp yapa biliyon bi pcde programla alakası yok öle bi programda yok :
YDEKLEME DERKEN NEYİ YEDEKLİYECEN ANLAMADIM Kİ XP NİN İÇİNDEKİ VERİLERİMİ KENDİSİNİMİ ? AYRICA YDEKLEME İÇİN BİR PROGRAMA İHTİYACIN YOKKİ TABİ HARD DİSKİ YDEKLİYECEKSEN NEYSE ANLAMADIM YANLIŞ BİLGİ VERMEYEYİM
eğer belli başlı dosyalarını yedekleyeceksen gir neroya veri dsiki yarat de yap bir dvd ama sistemi ayarlarıyla falan yedekleyeceksen paragon drive backup gibi yazılımlar kullanman lazım oda 2-3 dvd tutar
oldugu gibi XP yi yedeklicem diyo hangi profgram bu ya Saddece belgeleri demiyo Wİndows PC pc BİLGİSAYAR
tamam nakres93 sakin o zaman paragon drive backup gibi yazılımları öneririm sayın vistacıgork
ya görende sancak Microsofta çalışıyonuz artık arar bulursunuz $49.99 yedeklersiniz
nakres93oldugu gibi XP yi yedeklicem diyo hangi profgram bu ya Saddece belgeleri demiyo Wİndows PC pctamam bizde pc yi yedekliyecek program önerdik iste. Hemde en kalitelisini.
Image aliyorsunuz. Lazim oldugunda tekrar yüklemek 5 dakka sürüyor. Format yok, XP yüklemek yok, sürücü yüklemek yok, oyunlari tekrar yüklemek yok, winXP yedek alindigi gündeki gibi aynen duruyor iste.
Hocam bende kullanıyorum bu Acronis True Image yi. Deli program yaw.