Arkadaşlar windows200 Proffessional Yüklü bir leptop'um var.RAM'i 523.756 KB gösteriyor.XP yüklemek için uygunmudur?Bir ilgilenebilirmisiniz?İlgilendiğiniz için teşekkürler.
XP Yüklesemmi?
Xp den ziyade kullanacağınız yazılımlar önemli. Özelliklede sürekli çalışan antivirüs vs. Laptopu sadece nete girmek ve ofis işleriniz için kullanıyorsanız sanırım en iyi performansı linux sürümlerinden (pardus yada ubuntu) alırsınız. Bunun haricinde windows mil. ile xp arasında çokta fazla kaynak kullanım farkı yok, kullanacağınız yazılımları saymaksak.
Aslında windows 2000 professional ile xp arasında çok ciddi bir fark yok. zaten xp de windows 2000 çekirdeği temelinde geliştirilmiş bir işletim sistemi. ama 2000 biraz daha server özellikli. xp tabiki daha yeni ve daha güçlü. tavsiye edilebilir.
Yükleyebilirsin herhangi bir kasma sorunu yapmaz
523.756 Kb doğrudur. Yuvarlarsak 524 bin kilobayt falan, o da 523 MB yapar. 192 MB ram'lik bilgisayara XP kurdum, 256 MB ramli bilgisayarda XP yüklü geldi.
en iyisi yenisini al sen paraya kıy.
XP Kurarsan hiçbir sorun yaşamazsın, ram'in XP için gayet yeterli düzeyde.
dergideki nlite programiyla bir kurulum cd si hazirlamaya calisiyorum olmuyo i386 veya AMD64 klasörünün oldugundan emin olun dio.nerden bulacagim bu dosyayi ve nasil kurulum cd si hazirlayacagim.yardim ederseniz cok sevinirim.