arkadaşlar şuanda işletim sistemim xp fakat windows 7 kurmak istiyorum batterfield 3çünde katkısı var :))
ücretsiz windows 7 sürümlerinden yükleyebilirim sanırım ne yapmam gerek sistem gereksinimlerin iyi
intel quad Q8400
ram 4 gb
palit gts 250 256 bit 512 mb
xp yükseltme
xpye format gerekiyomu ayrıca üctersiz sürümlerde var
http://technet.microsoft.com/tr-tr/evalcenter/cc442495.aspx
windows 7 deki directxleri filan çalıştıra bilirmiyim
satın alırım da xpye format mı atayım sonra mı kurayım 7 yi yoqsa direk kurulumu var mı
2 seçeneğin var
1. hem xp hem 7 yi kullanmak: Bunun için farklı bir disk bölümüne windows 7 yi kuracaksın. Açılışta işletim sistemleri listesi çıkacak: Earlier windows version ve Windows 7 diye. Yani ikisini de kullanabileceksin.
2.Seçeneğin temiz kurulum yaparak windows 7 yi xp nin olduğu diske kuracaksın. Bu yöntemle sadece windows 7 yi kullanabilirsin.
komik gelebilir ama Linux ile MS sitesine girince 7600 buildi bedavaya indirttiler 90 günlük aktivasyon ve anahtar filanda istemedi?...
2 seçeneğin var
1. hem xp hem 7 yi kullanmak: Bunun için farklı bir disk bölümüne windows 7 yi kuracaksın. Açılışta işletim sistemleri listesi çıkacak: Earlier windows version ve Windows 7 diye. Yani ikisini de kullanabileceksin.
evet bu mantıklı öncedende öğle bi liste vardı bilgisayarımda böyle bişi yaparsam format atmamada gerek kalmaz heralde ??cde xp var d ye kurabilirim 7 yi
Evet, D de önemli dosyalarınız varsa C ye atıp D ye windows 7 yi kurabilirsiniz. 7, xp den yeni olduğu için xp nin bootmanagerini tanıyıp otomatik olarak listeliyor. Ama windows 7 varken D ye xp kursaydınız sadece xp açılırdı. 7 yi göstermek için ek program kullanmak zorunda kalırdınız.
program çakışması olur mu windows 7 de interner expolover window media player gibi programlar olucak bunları yeniden mi kurucak
windows 7 için driver filan yüklüyecekmiyim çünkü eksik cdler olabilir şu an elimde anakart monitör ekran kartı driverları var
merter sağol kardeş kurdum 7 yi ii oldu oyunlar filan hdd duruyo bazıları açlıyo bazıları açılmıyo gta4 gibi
bu oyunların regedit kayıtlarını alsam çalışırlarmı acaba çünkü dvdleri şuan elimde yoq