bunun türkcesı cıktımı acaba ?
xp64bit
o bende var. coklu ısletım sıstemı kuracagım. xp64bıt kurcagım sımdı
turkcesı nezaman cıkar acaba bunun
ama bn ınternete kacak gırıyorum. bende bı adaptor var. kablosuz sıfresız bı aga gırıyorum. tanımıyorum kımın agına gırdıgımı. xpde calısıyor adaptor ama wistada ya win7 de calısmıyor
oyuzden kurmak ıstıyorum xp yı. buna bır cozum bulabılırmısınız
Adaptörün Windows 7 veya Vista sürücüsü varsa veya destekliyorsa indirip kurarsınız. Aksi takdirde uyumlu adaptör almanız gerekir.
malesef yok uyumlu sürücüsü sadece xpde calısıyor driverlar
O zaman şöyle yap Yusuf,
ilk önce d bölümüne 32 bit xp kur sonra c bölümüne 64 bit win7 kurarsın
ama ben cye 32bıt xp kurdum az once. d ye 64 bıt win7 kursam ne olurki
Vista sürücülerine genelde oluyor ama xp sürücüleri bu uyumluluk modunu pek yemiyor, çok nadir.
Tabi şu da var, o adaptörü çift işletim sistemi kurulu iken Windows 7 ile yine kullanamayacaksınız büyük ihtimal.
tamam uymluluk modunu denedım olmuyor malesef
ama bn ınternete kacak gırıyorum. bende bı adaptor var. kablosuz sıfresız bı aga gırıyorum. tanımıyorum kımın agına gırdıgımı. xpde calısıyor adaptor ama wistada ya win7 de calısmıyorHava bedava su bedava win 7 xp 64 bit bedava .....
oyuzden kurmak ıstıyorum xp yı. buna bır cozum bulabılırmısını
sonra sorar birde xp 64 tr ne zaman çıkar ? kimse almazsa neden çıksın hoca bravo valla
tamam uymluluk modunu denedım olmuyor
Uyumluluk modunda sürücü yüklenemez niye;
Çünkü inf dosyasında hangi işletim sistemlerine yükleneceği yazar. sen windows xp de desen vistada desen inf dosyasında eğer senin işletim sistemin için o driver desteklenmiyorsa iş bitmiştir.
Artı 64 bit işletim sistemlerine özellikle windows vista 64 bit ve windows 7 64 bit işletim sistemlerinden driver sertifika denetleyicileri var kafanıza göre driver kuramazsınız. Windows kernel koruma devreye girer ve windows un çökmesini engeller. Çoğu işletim sistemlerinde bu koruma yoktur.
Windows 64 bitin avantajları.
Lütfen driverları uyumluluk modunda kurun gibi cevaplar vermeyelim kuramazsınız. Windows vista 32 bitte böyle bir saçmalık yaşanmıştı sanırım ms bir güncelleme ile kapattı onu.
Yoksa yaşayacağınız en büyük soru mavi bir zemin üzerinde beyaz yazılarla baş başa kalmak olur.