S:A arkdaşlar ben metin 2 sıkca oynuyorum laptoba xp kurulu idi ve mükemmel bir şekilde çalışıyordu sonra vista ultimate 64 bit e gectim oyuna bise oldu acılmadı neyse windows 7 64 bite bugün gectim fakat aynı problem metin 2 nin simgesi deilde baska simge cıkıyor metin 2 nin kendi sitesinden indirdim kurdum olmadı işte resimler we verdiği hata konuyu yanlış yere actıysam özür dilerim işte buda oyunun klasörü belki yararı olur
xpde çalışan oyun artık çalışmıyor
- 1
- 2
Yönetici olarak açmayı dene.Aynı sorunu arkadaşımda yaşamıştı.sağ tıkla yönetici oalrak oyunu aç.
yönetici olarak denedim 4 tane bölüm war oyunu program files X86 bölümüne otomatik kuruluyo
ama aradaşımın xpde denedim hemen yüklendi we oynamaya başladı
sistem özellikleri
İŞLEMCİ: Yeni Nesil Intel Montevina 1066 MHz. 2.4 GHz. 3 MB Cache Bellek P8600 İşlemci
RAM: 4 GB DDR2 RAM 800 Mhz (Max.4 GB)
HDD: 320 GB SATA (5400rpm) HDD
OPTİK SÜRÜCÜ: DVD-RW Double Layer
EKRAN KARTI: ATI Mobility Radeon HD 3470 Max 1530 MB Ekran Kartı
NOT=uyumluluk modunuda denedim sonuc yine ayni
denedim her türlü olmuyor ama xpde tıkır tıkır çalışıyordu ndn calışmıyor bide win 7 olcak:)
ama derdime derman olacak kimse yok mu chip te yaw
Arkadaşım bak sorun senin PC'de. Ben Windows 7'de Mtein 2'yi SORUNSUZ çalıştırdığıma (Sakın oynadım sanılmasın oynayacağım son oyundur :) ) göre sen ya kurarken ya da açarken bir şeyleri yanlış yapıyorsun.
Simgeye sağ tıklayıp uyumlulk modu XP yap ve Yönetici olarak açlıştırmayı dene. Kurlumu da yönetici olarak yap.
Ayrıca dört bölüm var demişsin sabit disk bölümü mü?
Oyunun kurulu olduğu dizine girip oradan çalıştırmayı dener msin?
hepssini yaptım ama olmuyor suan senin dedigini yaptım olmadı
Resimden anlaşılıyor Windows 7 türkçe 64 bit kurmuş.
64 bit ile ilgili olabilir mi ? Metin 2 destekliyor mu ?
Windows 7 ingilizce mi? Bunu yaptınız mı?"Oyunun kurulu olduğu dizine girip oradan çalıştırmayı dener msin?"
ewet ingilizceydi ama güncelleştimelerden türkçeyi seçerek tüklçe oldu ve oyunun kurulu olduğu bölümdende çalıştırdım olmadı yine aynı hata we bir resimm daha koycam ilk sayfaya lütfen bakın belki yararı olur?
oyunu tamamen sil sonra metin2 yi C: > Program Files > Metin2_Turkey klasörüne yükle sonra birdaha dene
oda olmadıysa uyumluluk modundan xp yap sonra yönetici olarak çalıştır
olmadı senin dediklerini yaptım aynısını yaptım sen bilk sayfaya yeni resim koydum ona baktın mı belki yardımcı olur
sadece metin2 demi yoksa diğer oyunlardadamı oluyor?
sadece metin 2 ötekiler tam takır hic bir problem yok metin 2 haric
C:\Program Files (x86)/metin 2 turkey ye kurulu ve sistem yöneticisi benim adminisrator
bittorent den indir ve kur kesinlikle çalışacaktır.bir zamanlar bu sorunu bende yaşamıştım :)
güvenlik duvarı ile ilgili olabilirmi acab hani izin falan vermediysen
arkdaşlar bittorenten indirdim olmadı UAC ayarldarında yaptım olmadı güvenlik duvarını devre dışı bıraktım oyunu sildim tekrar kurdum olmadı ne yapcam benn yaw:(
Bir de şunu dene...!
Kısayol üzerinde maus'u sağ tıkla>Özellikler>uyumluluk>Bu programın çalıştırılacağı uyumluluk modunu 'XPSP3' olarak seç. Pencere altındaki 'Uygula' ve 'Tamam' butonlarına tıkla.
Daha önce 32 bit Winows 7 de çalıştığı halde, 64 bit Windows 7 de çalışmayan Call Of Duty adlı oyunu bu şekilde çalıştırdım. Kısa yol üzerinde sağ tıklayıp 'Uyumluluk sorunu giderme' sekmesini denersen olmuyor. Bu işlem işe yaramıyor. Sağ tık sonrası açılan menüden alttaki 'Özeillikler' sekmesinden gir.
- 1
- 2