konu bin senelik olsada doğru yanıtlayan arkadaşı kutlarım....
anlatılan hikayelerin ardından forumdaşımız= mancukya= nickli aarkadaşımızn doğru tespiti çözümün tam kendisidir...
"Engelledigi falan yok adam gibi sp3 katilimsiz paket kurun o ne idigu belirsiz dns yönlendirmesi vs vs yapan seyleri kaldirin.
Madem korsan kullaniyorsunuz onu olsun katilimsiz paketlerle yapin sonrada burda yardim istemesin".
.teşekkür mancukya.....
xpde youtub a girmek
olay şu:kurumsal lisanslı xp cd im var....ve xp yide kullanıyorum..format atmam gerekti amma biliyorsunuz xp formatı yorucu..beni fazla yoruyor cd eski olduğu için deredeyse MS nin bütün seceresini indiriyor..
arkadaşlara durumu anlatınca kolayı var dediler sp3 entegre cd ler var ve çok temiz hiçbir sıkıntı yok...
eh uyduk şeytana kurulumu yaptık ne key sordu nede birşey .bu yeni icattır deyip kullanmaya başladım.
o ne youtubeye giremiyorum..denedim giremiyorum..
ikinci format kurulum bitti youtube yine yok....
eh dedim bunda bir durum var.google amcaya rica ettim sorunuma çözüm dedim ..hay hay dedi ve seçeneklerin içinde chip onlinenin de konu başlığını buldum...sonuç benim emektar cd im ile kurulumu yaptım ..youtube ye girmekte problem yok...
sistem dosyalarını karıştırmak aklıma geldi formattan önce ...aman allahım neler yokki youtube haricinde...ve inanın hepsi illegal yerler......