arkadaşlar win xpden x7 geçicem fakat dvd ve cd romum bozuk direk iso dosyasının setupuyla yapmayı düşünüyorum bilgisayar 1 gb ram 512 mb ekran kartı w7 yi sadece performans olarak kullanırım yani görsel şeyleri kapatıcam gri olucak anlıycağınız şimdi bilgisayarda sorun olurmu öyle bişey yapsam
xpden w7 ye geçicem dvd rom yok acil gelin
Win7 yerine win8.1.1'e geç. Oyun oynamayacaksan zaten fazlası ile yeter.
İso ile usb belleğe bootable edip format atabilirsin. Forumlarda anlatımı var.
Win7 yerine win8.1.1'e geç. Oyun oynamayacaksan zaten fazlası ile yeter.abi herkes öyle diyo ama w7 geçmek istiyorum nedense 1 gb ram 512 ekran kartım var olmaz dediler sizcede bi sorun olurmu arkadaşım lol oynuyor bu sistemle kasma yok adamdaİso ile usb belleğe bootable edip format atabilirsin. Forumlarda anlatımı var.
Son Düzenleme: maraz1141 ~ 03 Mayıs 2014 13:16
xp gelmiş geçmiş en hızlı işletim sistemidir zaten sonrasında çıkanlarda hep sorun çıkıyor bence xp ye geri dön ama professıonal 64 bit olarak sonrada sp 2 indir ama 64 bir olarak dvd ve cd nin modelinide yazarmısın eğer olmaz ise teknik servise gönder adını bilsem daha iyi cevap yazabilirdim ve lg ise onlarda hep böyle sorunlar çıkıyor canını sıkma eğer bunlar olmazsa cd ve dvd ikisi bir aradaysa cd yi devre dışı bırak ikisi bazı bilgisiyarlarda sorun çıkarıyor bunuda dene 100 de 100 olur
xp gelmiş geçmiş en hızlı işletim sistemidir zaten sonrasında çıkanlarda hep sorun çıkıyor bence xp ye geri dön ama professıonal 64 bit olarak sonrada sp 2 indir ama 64 bir olarak dvd ve cd nin modelinide yazarmısın eğer olmaz ise teknik servise gönder adını bilsem daha iyi cevap yazabilirdim ve lg ise onlarda hep böyle sorunlar çıkıyor canını sıkma eğer bunlar olmazsa cd ve dvd ikisi bir aradaysa cd yi devre dışı bırak ikisi bazı bilgisiyarlarda sorun çıkarıyor bunuda dene 100 de 100 olurSöyleyebilir misiniz ?
Windows 8.1'in nesini sevmiyorsunuz ?
Muhtemelen Windows xp den sonraki işletim sistemlerinin hiç birini kullanmadı veya bilgisayarının özellikleri çok kötü ki xp nin diğer işletim sistemlerinden daha hızlı ve sorunsuz olduğunu idda ediyor.Söyleyebilir misiniz ?
Windows 8.1'in nesini sevmiyorsunuz ?
Oysa ki xp nin ilk çıktığı zamanı araştırırsa ne kadar sorunlu bir işletim sistemi olduğunu ve sorunlarının bir kısmının hâlâ çözülmediğini görür.(Yeterli donanıma sahipse) Bilgisayarına Windows Vista, 7, 8, 8.1 gibi işletim sistemlerini yükler ve (doğru) kullanırsa xp nin ne kadar kötü bir işletim sistemi olduğunu anlar.