Xperia Mini kullanan arkadaşlar yardım

MecTruy
26-02-2012, 21:44   |  #1  
MecTruy avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj

arkadaşlar yaklaşık 1ay önce xperia mini st15 cihaz aldım şahsen cihazdan çok memnunum ama son günlerde rahatsız olmaya başladım galeriyi çok geç açıyor önceden tıkladığım zaman hemen resimlerim videolarım ekrana gelirdi ama artık galeriye tıklıyorum 10 dk kadar bekliyorum galeri içeriklerini öyle yüklüyor  bu cihazdan kullanan arkadaşlar varsa eğer böyle bi sorunla karşılaştılarsa yardım edebilirler mi ? cevaplarınızı bekliyorum iyi forumlar

Erdem_Aydın
26-02-2012, 23:13   |  #2  
Erdem_Aydın avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 18
1,628 mesaj

Orda bi sorun olmalı. 10dk çok geç. Senin hafıza kartında sorun olmadığından emin misin?? başka bir kart tak bakalım yine geç mi açılıyor...

MecTruy
27-02-2012, 12:54   |  #3  
MecTruy avatarı
OP Taze Üye
6 mesaj

evet başka kartlarda da denedim aynı sorunu çıkarıyor garantiye göndermeyi düşünüyorum ve ayrıca ilk aldığımda tuş kilidine bastığımda ekran kapanırken efekt oluşur ekranın ortasında beyaz çizgi patlardı yani televizyonlar kapanır ya onun gibi ama artık o efektte olmuyor

MecTruy
27-02-2012, 20:44   |  #4  
MecTruy avatarı
OP Taze Üye
6 mesaj

telefonu ilk güncellediğimde bir sürü uygulama yüklenmişti sonra uygulamalardan bakıp bunlar işime yaramaz diyip sanırım gerekli galeri ayar dosyalarından bazılarını silmişim galiba şimdi yeniden güncelledim sorunum düzeldi :)