Xperia X1'in çıkış tarihi nihayet belli oldu

CHIP Online
15-09-2008, 23:35   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Sony Ericsson, merakla beklenen Xperia X1'in çıkış tarihi nihayet açıkladı. İşte o tarih...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/Xper ... elli-oldu_8710.html

Resimlerle: iPhone 3G, Xperia X1 ve N96'ya Dair Her Şey

Sony Ericsson bugün gerçekleştirdiği tanıtımda, merakla beklenen ürünü Xperia X1'in 2008 sonuna doğru bazı pazarlarda piyasaya sunulacağını açıkladı. Ürün öncelikle İngiltere, Almanya ve İsveç'te 30 Eylül tarihi itibariyle kullanıcılarıyla buluşacak.

Bugün internetten canlı yayınla gerçekleştirilen Xperia X1 tanıtımında, telefonun tüm detayları basın ile paylaşıldı. Yayında aynı zamanda ürün için özel olarak hazırlanan Johnny X adlı filmin de prömiyeri gerçekleştirildi.

Xperia X1'in özelliklerini gerçekçi bir platformda anlatabilmek amacıyla kurgulanan filmde, ürünün kullanım alanları amnezi hastası Johnny X adlı karakter vasıtasıyla anlatılıyor. Johnny X ürünün fonksiyonlarını kullanarak kimliğiyle ilgili parçaları bir araya getirmeye çalışırken, Xperia X1'in benzersiz ara yüz paneli sayesinde kullanıcısının kimliği ve kişiliğini nasıl yansıttığının altını çiziyor.

Sony Ericsson Yaratım ve Geliştirme Departmanı Müdürü ve CVP Rikko Sakaguchi, Sony Ericsson'un yeni buluşunu, "Xperia X1 ile sunduğumuz inovasyon ve kullanıcı deneyiminden dolayı büyük bir mutluluk duyuyoruz. İnternette yayınladığımız tanıtımın da kullanıcıları ürünle ilgili detaylı olarak bilgilendirici nitelikte olduğunu düşünüyoruz. Üründeki dokuz panel, kullanıcıya telefon üzerinde bulunan panel ara yüzünü ihtiyaçları doğrultusunda kişiselleştirebilme ve öncelikli kullanım alanlarıyla ilgili tam bir kontrol sağlama  imkanı sunuyor. Ayrıca, Xperia X1pazardaki en yüksek ekran kalitesine sahip. Dört yönlü navigasyon tuşları ve dokunmatik navigasyon ile rahat bir kullanım olanağı sunan Xperia X1, işlemcisi ve ağ bağlantı hızıyla iş ve eğlence hayatı arasında önemli bir köprü kuruyor." şeklinde anlatıyor.


Tüm konu: Xperia X1'in çıkış tarihi nihayet belli oldu

İzleyin: Johnny X tanıtım filminin fragmanı

Resimlerle: iPhone 3G, Xperia X1 ve N96'ya Dair Her Şey


Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Bu ürün hakkındaki düşünceleriniz...