Arkadaşlar Windows Xp için Vista teması arıyorum..İnternnette buldum fakat guvenemedığım ıcın ındırmedım.Tam olarak olsa ıyı olur..Bu sıtede yukleyıp beğenen arkadas varsa lınkını yollayabılır mı?
Tesekkurler..
Arkadaşlar Windows Xp için Vista teması arıyorum..İnternnette buldum fakat guvenemedığım ıcın ındırmedım.Tam olarak olsa ıyı olur..Bu sıtede yukleyıp beğenen arkadas varsa lınkını yollayabılır mı?
Tesekkurler..
hepsinden en iyisi, en güzeli kurulumu en zahmetisizi, Vistainspirat programıdır. Bunu kur ondan sonra gör orginal vista ile tıpkısının aynısı :) ben kullandım, arkadaşlarım kullandı. Çok hoşuna gidecek.
Sadece ülkemizde değil dünyada tema konusunda en geniç ve en iyi içeriğe sahip site
Penceresin sol tarafında visualstyle linkinde listelenen temalar xp de direk kullanabileceğiniz, diğer isimlerle listelenenle o isimdeki tema programı ile kullanabileceğiniz temalar. Binlerce var kafanız karışabilir ancak ben windowbilins yazılımını ve onla kullanacağınız temaları öneririm. Sitedeki tüm temalar ve paylaşımlar legal ve güvenlidir.
Site gerçekten çok güzelmiş