üstteki linkten download edebilirsiniz (freewaredir)
kurulumda sifre ister,Password::
Xpspeed v14 (Xp niz hic bukadar hizlanmamistir)
Bu program sisteme filan bi zarar vermez demi sen kulanıyonmu ??
Bu Ne İçin kullana biliriz Daha Detaylı bilgi versen karedeş Nedir Nasıl Kullanırız Nerelerde Kullanmamız Lazım
mesela xp acilisi uzun sürüyor , yada kulanirken yavas , stabil degil ... Xp yi daha stabil ve hizli hale geirmeye yarayan bir yazilimdir , registry üzerinde degisiklikler yapar (hardware ile hicbir ilgisi yoktur) ilaveten bazi manuel ayarlar tavsiye eder
kullanıldı şahsen tarafımdan ama pek fark hissetmedim sadece bir değişikliği pc açılışı ve kapanışı hızlandıyor. ayrıca bu olay regedittende manual olarak yapılabilinir artısı program olarak yazıldığı için regeditten anlamayanlar için ve zaman kaybının yaşanmaması adına pzozitif işler çıkarıyor.
teşekkürler ama zaten virüsler saolsun pc nin neresinde ne var öğrendim kendimde yapabiliyorum
Arkadaslar Belki Bir Fark Yok Belkide Teşekür Ederim Ama Ben Regeditten Yapıyorum Diyebilirsiniz. Fakat XpSpeed Sadece Bir Regedit Ayarı Değildir. Pcnize Windowsu Kurduğunuzda Önce Driverlerinizi Kurun ve Hicbir Program Kurmadan Önce XpSpeedi Kurun ve Birde Öyle Deneyin. Bi XpSpeedsiz Acilis Hizini ve Birde XpSpeedli Açılıs Hızını Göz Önüne Alın. Aradakı Farkı Göreceksiniz. Yani XpSpeed Sadece Regeditten İbaret Değildir. Ve İnaninki Pcnizin Üzerindeki Tüm Hantallığı Atar. Sürekli Çalışmaması Gereken Programlari Kapatır, Gerekli Olduğu Yerde Çalıştırır, Açılısı, Kapanısı Hızlandırır. vs. vs. En Azınan Bunlar Sizin İçin Avantaj. Ben Kullanmanız Yönündenim!
Saygılarımla!
bunu sistemi yapanlar da düşünebilirdi.bence zararlı.
denemeden pesin hüküm vermissiniz , oradaki registry ayarlarinin %80 i zaten microsoftun sistem yöneticilerine tavsiye ettigi güvenlik ve stabilite ayarlaridir , Microsoft neden Sp1 , Sp2 , Sp3 ü cikariyor dersiniz neden en basta sp3 entegreli halde Xp yi cikarmadi ? cevabi basit : onlarda ögreniyor , sistemde aciklar ciktikca cözüm yollari üretiyorlar
sistemi yapanlar Sp3 ü sonradan cikardilarsa Sp3 Kötümüymüs hayir sistemi yapanlar sistemi daha iyi hale getirmeye calisiyorlarmis tipki bu programin yaptigi gibi
ben sadece baktım ayrıca vista kullanıyorum ama bana gerçek değil gibi geldi
3 yildir kullaniyorum ve sistemde gözle görülür bir rahatlama yaratiyor , ama sadece Xp icindir vistada kullanmayin
windows xp dos ta şifre koyma
slm arkdaşlar bana yardım olabılırsınız herhalde şimdi windows xp cdsini kurarken başlangıcta şifre koyabilirmiyim siz biliyormusunuz benden başkası cdyı acamasın istiyorum sadece ben bilieyım yeter eger boyle bişey bılıyorsanız lütfen yardımcı olun ama dos ekranında sorması gerekıyor yanı konulan cdnın xp cdsı oldugunu bılmeyecekler beklıyorum arkdaşlar cok önemlı bir konu bilen varsa yardımcı olsun??
hımm tşk ederim arkadaşlar ama bende pek bi fark göremedim "wtarkan" manuel ayarlardan kasdın neler mesela tarif etsen
programin kurulumundaki son asamada acilan sayfada tarif edilmis , mesela msconfig ten baslangicta acilan gereksiz programlarin tiklerinin kaldirilmasi..gigi
wtarkan arkadaşım programı rar dan çıkartırken avast trojan uyarısı verdi.ne ayak ?
ben avast kullanıyorum indirirken trojan tepsit etti nedenini anlamadım

Milletimiz nedense bilmeden konusmayi , denemeden sallamayi seviyor , öncelikle Hardwareye hicbir zarari yoktur , Trojan bulan antivirüsleri de cöpe atiniz , bakiniz gecenlerdeki bir haber:
ne diyelim simdi windows xp kullanmayin Trojan iceriyormu diyelim , Sordum.com un isi gücü yok virüs yazip anasayfasindan mi dagatacak , gidip exeler konusunda cok daha az yanilan kaspersky ile yada Nod32 ile yada ne bileyim benzeri kalitede bir Antivirüs ile taratin , yoksa xpspeed e Trojan var diyen yazilim , sonra gercekten Trojan iceren bir yazilima temiz derÖzellikle ücretsiz sürümü sayesinde tüm dünyada sıklıkla kullanılan AVG anti virüs yazılımı, önceki gün yaptığı güncelleme ile birçok bilgisayar kullanıcısını mağdur duruma düşürdü. Kritik bir sistem dosyası olan user32.dll'yi Trojan içeren bir başka dosya ile karıştıran yazılım, tarama sonrasında bu dosyayı silerek, sistemin sonsuz yükleme döngüsüne girmesine ya da hiç yüklenmemesine neden oldu.
qazxbu tür programlar pc nizi hızlandırdığını iddia ederek sisteminizdeki hayati öneme sahip işlemci,anakart,ram gibi parçalara zarar verebilir.bırakın pc 1 dk sonra açılsın.1 dk için yüzlerce liralık pc nizden olmayın.Arakdasim hicbir yazilim donanima zarar veremez...ayrica bu tur programlara da gerek oldugunu dusunmuyorum.
bilgisayarim ha 5 dk da acilmis ha 1 dk da acilmis ne farkeder... onemli olan acilmasindan sonraki islemlerin hizli bir sekilde gerceklesmesi... bunu da benim sistemim gayet cok rahat gerceklestiriyo...ha soyle birsey olur kendisini windows ile bütünleştirir... windows un otomatik başlangıç programlarını Run kısmından siler, kendisi belirli aralıklarla bu programları windows açıldıktan sonra çalıştırmaya başlar... ozaman bilgisayarı yavas olanların işine yarar...
Xpspeed in sadece acilisi hizlandirdigini kim söyledi ? acilis isin devede kulak kismi , ben anlatamamaktan yoruldum , kullanmayin kardesim her kafadan tamamen yanlis ve yazilim ile alakasiz , diger kullanicilari da yaniltici sesler cikiyor , hata bu yazili Türkce cikaranda