xp için sadece başlat çubuğu ve menüsünü vista şekline getirebilmek için bir program tavsiye edermisiniz
teşekkürler
xpye başlat çubuğu
sana vista start menu programını öneririm
Sistemin gelişmiş bir sistem ise vistanın kendisini kursan daha ii olur görsellik adına
http://img22.imageshack.us/img22/7069/adszrml.gif
vista transformation pack 8 ile sonuç bu oldu
sanırım yanlış yeri işaretledim
yada neden olabilir
çubuğumun siyah olmasını istiyorum
dostum bi zaman sonra bü tür transformation packler sistemi bozuyo system 32 ye kendi dosyalarını kopyalıyo bu hatada sonuçta orjinal olmayan bi şeylerin yansıması bence xp nin orjinal temasını kullan yada orjinal vista kullan..he dersenki nasıl üzeltirim bunu kaldır tekrar yükle bakalım...
Mustafa@PCdostum bi zaman sonra bü tür transformation packler sistemi bozuyo system 32 ye kendi dosyalarını kopyalıyo bu hatada sonuçta orjinal olmayan bi şeylerin yansıması bence xp nin orjinal temasını kullan yada orjinal vista kullan..he dersenki nasıl üzeltirim bunu kaldır tekrar yükle bakalım...tekrar yüklediğimde de aynı
daha önce de kullanmıştım ama işaretlediklerimde yanlışlık var sanırım
hangisini işaretleyeceğimi söylerseniz ona göre tekrar kursam:s
forum katibimize tüm gönlümle katılıyorum ben vista mizer kurdum ama bir süre sonra sistemimin bozulmaya yüz tuttuğunu gördüm ben de programı kaldırdım sonra win7 görünümlü xp kurdum sistemimi bozuyordu bende sistemimden kardırdım böyle şeyleri yüklemeyin sonra sistemi bozuyor siz zaralı çıkıyorsunuz benden söylemesi