xsasdasd silinmesini istiyorum

Çağrı KARACIKLAR
03-06-2012, 08:36   |  #1  
Çağrı KARACIKLAR avatarı
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
75 mesaj

asdasdfafa

Son Düzenleme: Çağrı KARACIKLAR ~ 05 Ağustos 2014 20:41
Z0MBiCiK
03-06-2012, 09:56   |  #2  
Yeni Üye
42 mesaj

Sadece browser oyunmu lazım ?

Çağrı KARACIKLAR
03-06-2012, 10:12   |  #3  
Çağrı KARACIKLAR avatarı
OP Üye
75 mesaj

Yani browserde olur olmayabilirde farketmez ama browser olsa bomboma benzeyen bir oyun olsa daha iyi eğer yoksa client olur

xteam
08-06-2012, 20:35   |  #4  
xteam avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
197 mesaj
Alıntı: Çağrı KARACIKLAR  
Malum tatil başladı 2-3 gündür şöyle güzel bağlanabileceğim bir oyun arıyorum ancak bulamadım size soruyim dedim :) Ben geçen sene bombom oynamıştım ve okadar zevk aldımki browser oyunu olmasına rağmen beni o kadar tatmin eden bir oyun olmadı.Genelde browser olsun istiyorum ama browser olmasada olur yani tercihim browser üzerine.Bombomda oyunun içinde beceri ve anında hareket vardı şimdi bakıyorum online browser oyunlara sadece yazıan rakamdan ibaretler ama bombomda öyle deil flash online oyundu.Oynayanlar bilirler bombom gibi bir oyun istiyorum.Öneriniz var mı ?

GoodGame Empire oynayabilirsin...
Browser Strateji oyunudur,İmparatorluk olma yolunda kaleni geliştirisin.Kim bilir belkide oyunda en güçlü olursun yada en güçlü ittifak olursunuz...

atakan44
10-08-2012, 01:42   |  #5  
atakan44 avatarı
Yıllanmış Üye
102 mesaj
Alıntı: Çağrı KARACIKLAR  
Malum tatil başladı 2-3 gündür şöyle güzel bağlanabileceğim bir oyun arıyorum ancak bulamadım size soruyim dedim :) Ben geçen sene bombom oynamıştım ve okadar zevk aldımki browser oyunu olmasına rağmen beni o kadar tatmin eden bir oyun olmadı.Genelde browser olsun istiyorum ama browser olmasada olur yani tercihim browser üzerine.Bombomda oyunun içinde beceri ve anında hareket vardı şimdi bakıyorum online browser oyunlara sadece yazıan rakamdan ibaretler ama bombomda öyle deil flash online oyundu.Oynayanlar bilirler bombom gibi bir oyun istiyorum.Öneriniz var mı ?

1.si bombom hayatımda counter'den sonra gördüğüm en kötü oyun 

2.si wolfteam ,point blank,istanbul kıyamet vakti oynayabilirsin

3.ramın 512 veya daha düşükse wolfteam oynama kasar...

teoman69
28-10-2012, 21:27   |  #6  
teoman69 avatarı
Taze Üye
15 mesaj

morms mayhem oynayabilirsin  güzel oyun 4 kişilik+wild ones oynayabilirsin sarar