[
xxxxxx
[
xxxxxx
Nokia hep en iileri olmasada en çok kullanılabilecek telefonları üretmiştir. Özellikle seri başı telefonlar çok tutulmuştur.Hatırladığım 5110 ve 3310 gerçekten devrim gibiyidi.Hakeza n70 te aynı şekilde. Bende samsung d 600 ve nokia 3100 var. 3100 çok çok memmunum ve aha uzun yıllar kullanmayı düşünüyorum.
Merhaba
En iyi demek en pahalı demekmi? yoksa fiyat performans açısından optimum olan mıdır ?
Eğer optimum olanı kastediyorsanız ve Bilişim alanında çalışıyor iseniz
E51 den başkasını tercih etmenize gerek kalmaz.
Ben gayet memnunum.
en güzel özellikler n95'te tabikide, ama fiyat/kullanım diyince n73 en en güzeli bence, tek eksisi biraz kaba olması yoksa herşeyiyle cok mükemmel bi telefon, makul seviyede özelliklerde n95 gibi abartı ihtiyac dısı seylere para ödemezsiniz... ha bide 6300/6300 Black cok şık ama java iste bide bikac eksisi var dış görünüm olarak oda cok hoştur...
En iyi olan demek tabiki de en pahalı olan demek değil.Burada herkes kendi görüşleri doğrultusunda bir telefon belirliyicek.Benim şu ana kadar kullandığım Nokia modelleri arasında en çok hoşuma giden N95'di kendi favorimi yazdım.Siz farklı modelleri beğenebilirsiniz fakat başkalarının görüşlerine saygı duyarak.