PC açmıyordu oyunu meğersem uptade gerekliymiş biraz geç oldu ama Tatil bitesiye bitirmem gerek :D
Bir sorum olacak benim ekran kartı 9500GT DX 10.1 Destekli Fakat DX9 Kullanıyor
Winxp 32bit için link varmı_?
Ya Abi Tüm Sorun Uptademiş COD-BO
Kardeşim aynı driver bendede var Fakat DirectX 9 Kullanıyor Ekran Kartı DirectX10.1 Destekli neden onu kullanmıyor onu diyorum değilse driver yüklemek kadar kolay bişeyi bilmeyen yktur heralde.Ben DirectX10.1 Xp32Bit driver istiyorum.
Tabi senin dediğin windows daki direct-x ise Xp de 9.0c ye kadar geliyor bildiğim kadarı ile de güncellemesi de çıkmamış, zaten microsoft desteğini çoktan çekti daha windows xp ye destek verir mi bilmem ama sp3 den sonra sp4 gelir mi gelmez mi ne desem yalan olur.
Kardeşim aynı driver bendede var Fakat DirectX 9 Kullanıyor Ekran Kartı DirectX10.1 Destekli neden onu kullanmıyor onu diyorum değilse driver yüklemek kadar kolay bişeyi bilmeyen yktur heralde.Ben DirectX10.1 Xp32Bit driver istiyorum.anladım . .. ama bildiğim kadarı ile zaten driverlarda ve donanım olarak zaten dx10.1 var diyor nvidia yani ya direct-x yükleyeceksin ki birisi internette yaymış xp için direct-x 10 diye ama microsoft da böyle birşey yok. Windows 7 ye geçsen herhalde problem çözülür, hatta dx11 olur.
Problem yaşıyorum ama yinede saol :Dwindows 7 hakkında problemlerde yardımcı olabilirim. Kendim geçtiğim ilk günden itibaren(Betadan) baya vakit geçti ve herkesi genelde windows 7 ye yönlendiriyorum sanki bir çıkarım varmış gibi :) Ama genelde performans olarak, donanımları tanıması, stabilite çökme riskleri gibi sorunlar daha az olduğundan öneriyorum. sana da önerim geçmen, geçmez sen kendin bilirsin, benim sayemde geçersen yaşadığın sıkıntıları özelime yazarsan elimden geldiğinde yardımcı olurum.
Yalan söyleyecek halin yok tabi ama
266.58 WHQL sertifikası da var :( windows update den gelen driveri deneyin daha sonra update yapın bakalım olcak mı? beta driverlarda problem çıkarıyo ama bölesini hiç görmemiştim şidmiye kadar. Ama iyi yakaladın :) bu konu baya bilgisayarda olan bir problemmiş ve kimilerinin problemi bir önceki versiyonu yükleyerek düzelmiş ama hala sorun varmış :( umarım seninki çözülür.
anladım . .. ama bildiğim kadarı ile zaten driverlarda ve donanım olarak zaten dx10.1 var diyor nvidia yani ya direct-x yükleyeceksin ki birisi internette yaymış xp için direct-x 10 diye ama microsoft da böyle birşey yok. Windows 7 ye geçsen herhalde problem çözülür, hatta dx11 olur.dx11 mi, nasıl olsun? dx 10 destekli ekran kartım diyor nasıl 11 olsun. ayrıca benimde önerim win 7'den yana drivermış programmış derdin kalmaz zaten otomatik olarak sürücüler yükleniyor ve dircetx içinde yer alıyor.Son Düzenleme: özkan_oktay ~ 11 Şubat 2011 16:48
Kardeş bende aynı öneriyi yaptım ama yaptığıma bin pişman oldum :) arkadaşın dediği doğru dün akşam bende o ekran kartı hakkında baya araştırma yaptım ve nvidia nin kendisi çözememiş bu problemi :) yeni driver da yok diyorlar ama yine adamlar forumda yazmışlar "still erorr" yani hata devam ediyor :(
Ya baktım Ekran Kartı Takılı değil gözüküyor..Halbuki sapasağlam takılı.ya senin laptop değil mi? Masaüstü ise çıkart kartı ve sokete giren kısımlarını elinle veya bezle tozunu aldır. daha sonra yerine tak ama düzgün tak hani çat diye ses gelmesi gerekiyo :) laptop ise bu söylediklerim geçersiz.
black ops un bildiğim kadarıyla 6 adet updatesi var yükleyin hepsini