GURCAN AMD ISLEMCI URETIMINI DURDURUOMUS BIRAN ONCE PC AL PAHALANCAK INTEL SOKCAK KAZIGI BIZE SEN ELINI CABUK TUT YINEDE AMD HERHAN NANAY AMA BEN HALA AMD DIORUM AMD NO 1 MANUFACTURER ARTIK AAMD ISLEMCI URETIMINI DURDURURSA AMD YI ANMAK ICIN MUZEYE GIDERIZ ILERIDE COCUKLARIMIZA BAKIN ISTE INTELE KOK SOKTUREN ISLEMCI BU DIE AMA ARTIK TARIH OLCAK GALIBA
YA AMD OLMASAYDI
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.o via işlemcı alsın bence amd yı sevmıyor
bak amd ye kötü bişey sölemedim sadece intelden daha kötü dedim bu da amd yi sevmiyorum anlamına gelmez.ama yine de intel diyorum.bu arada amd ye tşk ler bize bugüne kadar iyi kötü işlemci üretiminde bulundu ve intel e rakip oldu.amd gider başka birisi gelir ama intel in kolay kolay gideceğini sanmam.bu arada requ3m sen demiştin amd inteli 50 defa alıp satar :D nası olcak bu iş adamlar battı.
uzatmayalım amd bıterse bizler via işlemcılere kalıcaz unutmayın diğer yere yazdım gerekenı gürcan ama amd gıderse gelecek pek yok ıbm kendı yolunda zaten super server işlemcılerle ugrasıyor sony zaten oyun konsolunu dısında işlemcı uretmıyor via nında durumu belli
altintasgurcanbak amd ye kötü bişey sölemedim sadece intelden daha kötü dedim bu da amd yi sevmiyorum anlamına gelmez.ama yine de intel diyorum.bu arada amd ye tşk ler bize bugüne kadar iyi kötü işlemci üretiminde bulundu ve intel e rakip oldu.amd gider başka birisi gelir ama intel in kolay kolay gideceğini sanmam.bu arada requ3m sen demiştin amd inteli 50 defa alıp satar :D nası olcak bu iş adamlar battı.İNTELİN batmıycagını nerden hem AMD de daha kesın bıse yok adamlar acıklama yapmamıs 45nm teknojısıyle ugrasıolar yenı ekran kartları yapıolar batsa yenı ekran kartı yaparmı bence o sıtelerdekı butun hersey palavra AMD hayatta batmaz hele ATI yı aldıktan sonra hıc batmaz yakında pıyasayı allak bullak etcek beyler bu arada DDR2 RAM lere 10$ zam gelıo bır kac gun sonra ram alcak varsa elını cabuk tutsun
gelecek şöyle olmaz amd gidince intel tek kalıcak.ee sıkıştıran yok neden boş yere işlemci üretmek için çok çalışsınlar.rakip yok diye ense yaparlar buda kıyamet olur.hem intelin gelişmesi yavaşlar hemde fiyatlar uçar.
ne zamı la :D olm ddr3 ler çıktı daha düşüyo sen diyon zamlanıyo:D kaynak belirt istersen bizde görelim kulaktan dolma bilgi gibi geliyo.
bır bıldıgımız var herhalde bılgısyarcıda calısıoz ddr2 ramlere 10 dolar zam gelcekmıs bu arada ddr3 cıkcak dıosun ddr3 zaten var ama cok pahalı pahalı oldugu ıcın ddr3 epey beklıycek kımse ddr3 alamz fıyatları dusmedıgı surece bu arada AMDnın battıgı falan yok sız daha cok beklersınız AMD batıo dıe ıntel AMD den cekınıo oda fıyat ındırımı yapıo kısacası ıntel AAMD yı taklıt edıo AMD ılk cıft cekıdegı cıkaran fırma hemen ıntelde cıkarıo EZUK ıntel ne olcakİNTEL AMD NO1 MANUFACTURER
R3QU3Msonuna kadar arkandayım kuruwa yasasın AMD yasın ATI AMD&ATI NO1 MANUFACTURER AMD ISLEMCI URETIMINI DURDURUOMUS GALIBA DOGRU BU HABER PC ACISINDAN AYVAYI YEDIK INTEL SOKACAK KAZIGIye kazıgı keyfe bak kayfeye gelirim sana maskotumu da alır gelirim ama
R3QU3MGURCAN AMD ISLEMCI URETIMINI DURDURUOMUS BIRAN ONCE PC AL PAHALANCAK INTEL SOKCAK KAZIGI BIZE SEN ELINI CABUK TUT YINEDE AMD HERHAN NANAY AMA BEN HALA AMD DIORUM AMD NO 1 MANUFACTURER ARTIK AAMD ISLEMCI URETIMINI DURDURURSA AMD YI ANMAK ICIN MUZEYE GIDERIZ ILERIDE COCUKLARIMIZA BAKIN ISTE INTELE KOK SOKTUREN ISLEMCI BU DIE AMA ARTIK TARIH OLCAK GALIBAdaha çok aglarsın çok :)
bu günler iyi günün seninmaskotumla sana selam ediyor gözlerinden öpüyorum
asimileciben sana bı kazık yedırırım zaten yıllar boyunca yemıssın kazıgı ıntelden beynın sulanmısR3QU3Msonuna kadar arkandayım kuruwa yasasın AMD yasın ATI AMD&ATI NO1 MANUFACTURER AMD ISLEMCI URETIMINI DURDURUOMUS GALIBA DOGRU BU HABER PC ACISINDAN AYVAYI YEDIK INTEL SOKACAK KAZIGIye kazıgı keyfe bak kayfeye gelirim sana maskotumu da alır gelirim
R3QU3Masimilecisen daha çok kazık yemişsinben sana bı kazık yedırırım zaten yıllar boyunca yemıssın kazıgı ıntelden beynın sulanmısR3QU3Msonuna kadar arkandayım kuruwa yasasın AMD yasın ATI AMD&ATI NO1 MANUFACTURER AMD ISLEMCI URETIMINI DURDURUOMUS GALIBA DOGRU BU HABER PC ACISINDAN AYVAYI YEDIK INTEL SOKACAK KAZIGIye kazıgı keyfe bak kayfeye gelirim sana maskotumu da alır gelirim
fiyat/performans ta intel önde nasıl olsa
daha fazla fiyata az performans almışsın
az performans ile makinen ısınmış kafanda bozuk atıyor
sen osteoporoz a girdin galiba yoksa elazıg da doktor arkadaş var göndereyim paran benden yani bendensin üzülmeMASKOT AMD YALANCI AMD MANGAL AMD
BATMIŞ AMD BATMIŞ AMD BATMIŞ AMDsen anladın oniiiiiiiiiiiiii
dize gel bakim AMD
İNTEL AMDSon Düzenleme: asimileci ~ 22 Haziran 2007 14:48
artık bu kavgalar çocuksu olmaya başladı hatta birbirimizi bile kırdığımız oluyor yapmayalım artık
benden çocuksun deyipte özür dilemeyen adama herşeyi yaparım
kafirlere karşı durmak boynumun borcu
beyler bu tarz konuşmalar CHİP'in otoritesini sarsacaktır.burada takım tutar gibi marka tutmak bize yakışmaz.bizim burada toplanma amacımız yol göstermek değil mi?birisi geliyo abi ben işlemci alacam diyo.sanki birisini bir tarafa çeker gibi amd ciler amd al,intelciler intel al diyolar.hem de konuyu değiştirdiniz bravo
fiyat/performansa bakalım diyorum yok diyolar
testler yanlış diyorlar
ısınma testlerine bakalım diyorum yok
o testlerde intel tutulmuş diyolar
yanlış,o testleri intel yaptırıyor diyorlar
birde siz test verin diyorum agızları açık kalıyor,,,
osteoporozlular artmaya başladı,elazıgda 1-2 açık varmış doldurmak lazım derim.
1 intel tutulmus dıye bır kelıme ben asla kullanamdım asımılecı sebeplerınıde yazdım ama yıne neden uzatmaktasın ben onu anlamadım
aşagıdaki testlerde fiyatın rolü yoktur.
alın size oyun testleri
alın size genel performans
alın size güç tüketim değerleri
alıntı: www.digit-life.com/articles2/cpu/amd-a64x2-5000.html
o zamana bu testi onaylamadın SEBEP?????
4 cekırdege 2 cekırdek kı başarı yine ortada onu geç sana yazdıklarmı hatırla pls ve gordugum kadarıyla ımkanın war testın kendın uygula o zaman anlarsın
ben core2duo 4400=amd x2 5000+ testini diyorum onunla ilgili yorum alayım
4 çekirdekde haklısın
o testıde yazarmısın pls buraya
Aynı testler aynı muhabbet.İntel vs AMD savaşı.Bu kadar yeter artık coştuk gittik.Lütfen keselim artık.
asimilecibenden çocuksun deyipte özür dilemeyen adama herşeyi yaparımya yahudı kılıklı sus bı senı bı sabun yaparım gorursun gununu SS WAFFEN DIE WERBOTEN SSLUTFWAFE kım kafır sen hala ıntelı savunuyorsun yeter ıntel mevzuunu kapa sana oz bende amd ıyı falan demıycem anlastıkmı asımılecı
kafirlere karşı durmak boynumun
tatlıya bağlayında bitsin artık şu mevzuuu.....