ya aslına alakası yok yazılımla ama

HPQ-User
15-02-2008, 10:59   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

hirektos sormuş:
geçen gün arkadaşlarla oturyoduk büroda ve bilgiayar mühensi bi arkadaş geldi ve bize şunu idda etti dediki ben dedi senin bilgisyarına xp lians nonu bilerek internet olmadan girerim dedi ben inen madım ama nası gireceinide söledi dediki ende bi program var ve modem olmadan sadece elektrik prizine bağlı elektrik akımıla uzaktan ilgisayarına girerim dedi acaba varmı böyle bişey cevap verirseniz sevinirim iyi günler kafayı yicem cevap layın lütfen

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
geçen gün arkadaşlarla oturyoduk büroda ve bilgiayar mühensi bi arkadaş geldi ve bize şunu idda etti dediki ben dedi senin bilgisyarına xp lians nonu bilerek internet olmadan girerim dedi ben inen madım ama nası gireceinide söledi dediki ende bi program var ve modem olmadan sadece elektrik prizine bağlı elektrik akımıla uzaktan ilgisayarına girerim dedi acaba varmı böyle bişey cevap verirseniz sevinirim iyi günler kafayı yicem cevap layın lütfen

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322)

Borga-x
15-02-2008, 13:48   |  #2  
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj

Arkadaşınızın elındekı buyuk ıhtımalle elektrık hattını kullarak ınterneti iletmeyi sağlayan bu cıhaz var

bu cıhazdan ıkı tane alarak elektrik prizindeki bakır tellerı kullarak evınızde veya işyerinde kablosuz bağlantı sağlayabılıyorsunuz. Buyuk ıhtımalle bu cıhazdan var ve ıkı bılgısayarı bu cıhazlarla bırbırıne bağlayıp digerını Hack etmekten bahsetmiştir...