arkadaşlar kuzen bilgisayar topladı ancak gitmiş 300w standart olan bi kasa seçmiş.ben de iddaya girdim pc doğrudüzgün açılmıcak diye.siz ne diyorsunuz?sistem de bulunan bileşenler şöyle.
<!-- @page { margin: 0.79in } P { margin-bottom: 0.08in } -->
intel core i7 920
gigabteEX58UD4PX58
3x2 gb kingston hyperx ddr3 1600mhz cl9
sapphire hd4870 vapor-x 1gb
seagate 500gb sata2 ncq
ve meşhur kasamız da pirhana casemasteste q type 300w
ya core i7li sisteme 300w olur mu ?
valla aga bn de dedim en az 500-600lük bişey alalım die ama bakalım lafıma gelince anlıcak.zaten siparişi yeni verdi.1-2 güne gelir sistem o zamn görürüz:)
valla idda o kadar önemli diil benim için de ben iyiliği için söylüyorum.sisteme yazık etmesin de.bakalım sistemin başına bişey gelirse paylaşırım zaten.herkese iyi forumlar...
Sistem açılır ama stabil çalışmaz ; reset, mavi ekran... vs vs özellikle de oyunlarda yada yük altında.
Ama bu işlemcinin Core i7 olmasından değil, Ekran kartının HD 4870 olmasından kaynaklanıyor.
Zira Core i7 diğer işlemcilerden daha az güç tüketiyor ;)
Psu'nun kalitesini bilememde... Demek istediğim Core i7 yada farklı bir işlemcinin Psu'yu belirleyici etkisi olmaması. Daha çok ekran kartı belirler...
bahsettiği 10 dolarlık adi psu 200w verrirse iyi çıkmış derim o Ekran kartı olmasa bile düzgün çalıştırmaz.
o psudan olsa olsa 3v 5v 12v adaptör olur başkada bir şey olmaz oda adi şeyleri çalıştırmak için kullanılır.
arkadaşlar kuzen bilgisayar topladı ancak gitmiş 300w standart olan bi kasa seçmiş.ben de iddaya girdim pc doğrudüzgün açılmıcak diye.siz ne diyorsunuz?sistem de bulunan bileşenler şöyle.Umarım iddiaya parçalarını alırım diye girmemişsindir eğer ki öyle ise küllerini toplarsın
intel core i7 920
gigabteEX58UD4PX58
3x2 gb kingston hyperx ddr3 1600mhz cl9
sapphire hd4870 vapor-x 1gb
seagate 500gb sata2 ncq
ve meşhur kasamız da pirhana casemasteste q type 300w
power tuşuna basınca sistem tepki verir hatta berki açılır bile ama oyuna girince mi yoksa girmeden mi patlar onu bilemem:-)))
Umarim patlamadan kurtarırsın PC'yi !! :)
bende everest pc 1041 kasa var güç kaynağı 230 watt,amd 4600 X2 işlemci (90 nm,65 watt),iki hard disk,2 gb lık iki adet ram,skystar 2 uydu kartı,dvd yazıcı,geforce 8400 gs ekran kartı (ekran kartı kutusunda minimum 300 watt diyor) bir senedir hiç bir sorun yaşamadım ama 4650 almayı düşünüyorum o zaman değiştirmem gerekecek güç kaynağını.