zorro sormuş:
yaa internet 6 mı yoksa 7 mi daha iyi arkadaş yardım et lütfen
Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
window xp proffessional
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1)
zorro sormuş:
yaa internet 6 mı yoksa 7 mi daha iyi arkadaş yardım et lütfen
Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
window xp proffessional
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1)
internet 6? 7?
arkadaşım neden bahsettiğini daha açık anlatırsan?İnternetin 6 sı 7 si olmaz bahsettiğin başka bişi herhalde
explorer i diyor :D tabikide 7 yeni sekme açma özelliği var güüvenlik açısından daha iyi
sanırım internet exploler den bahsediyor.tabiki internet exploler 7 daha iyidir
taliptakoexplorer i diyor :D tabikide 7 yeni sekme açma özelliği var güüvenlik açısından dahahee 7 iyidir arkadaşım
ama 8 daha iyidir ama sen sen ol firefox,opera yada chrome dan birini kullan.Ben chrome kullanıyorum tavsiye ederim.Sanırım yeni bir bilgisayar kullanıcısısın bu bahsettiklerimde tıpkı internet explorer gibi internette dolaşmanı sağlayan programlardır bunların içinde en basit ve kullanışlı olanı chrome dur google da chrome yazıp çıkan sayfadan download diyip talimatları uygularsan kolayca bilgisayarına kurabilirsin kolay gelsin
Bence İkisinide Boşver.Safari Kullan.Ben Safari kullanıyorum.Ancak Açılış sayfasını değiştiremiyorsun.Yani "Apple"'ın sitesi açılıyor.Ama direk Google araması yapabiliyorsun.Ama eğer ssen illa İnternet Explorer kullanacaksan 7'yi kullan.
Bence İkisinide Boşver.Safari Kullan.Ben Safari kullanıyorum.Ancak Açılış sayfasını değiştiremiyorsun.Yani "Apple"'ın sitesi açılıyor.Ama direk Google araması yapabiliyorsun.Ama eğer ssen illa İnternet Explorer kullanacaksan 7'yi kullan.Şimdi konu zaten hortlamış fakat Safari'de açılış sayfasını nasıl değiştiremiyorsun merak ettim? Kurulu olmadığından bakamıyorum ama Preferences falan dediğinde Home Page var oradan istediğin adresi gir hatta tarayıcı başladığında anasayfa ile mi boş bir sayfa ile mi başlasın onlar da orada yer alıyor.
Şimdi konu zaten hortlamış fakat Safari'de açılış sayfasını nasıl değiştiremiyorsun merak ettim? Kurulu olmadığından bakamıyorum ama Preferences falan dediğinde Home Page var oradan istediğin adresi gir hatta tarayıcı başladığında anasayfa ile mi boş bir sayfa ile mi başlasın onlar da orada yer alıyor.Bilgi için sağol.Ben bilmiyordum.Denedim ve oldu.