slm arkadaşlar bu konuyu tartışalım die açtım
bana lütfen şöle discolarda dinlenen yabancı müzikler vardır yaa hani hep böle favori o tür müziklerin isimlerini werebilirmisiniz
Yabancı müzik yardım edin lütfenn
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
129 mesaj
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj
ne yalan söyliyim disco müziği dinlemiyorum. Genelde metal, Alternative rock, death birazda gothic
anlıcan ben sana hiç yardımcı olamam
Yıllanmış Üye
209 mesaj
bende dinlemem ama sana bi kaç tane isim söylim
dj tiesto
başkada bilmiyom
bogra x
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj
boris1bogra xBorga-x
OP Yıllanmış Üye
129 mesaj
bilmeyen cewap yazmasın kardeşim
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,836 mesaj
Borga-xne yalan söyliyim disco müziği dinlemiyorum. Genelde metal, Alternative rock, death birazda gothicBen de new age, black metal,gothic metal, incesaz, biraz ilahi, klasik müzik, Türk Sanat , biraz Türk halk, Soft metal...
anlıcan ben sana hiç yardımcı
Yıllanmış Üye
455 mesaj
sash-equador (trance mix)ama eski bir parca
Yıllanmış Üye
1,251 mesaj
vistacıgorkbilmeyen cewap yazmasın kardeşarkadaşım uzun uzun playlist yazmaya gerek yok diye düşünüyorum...
en iyisi aşağıdaki isimlerin gelmiş geçmiş bütün albumlerini ve bilinen setlerini araştır.. çıkardıkları albumlere bak sonra örneğin emulede indir..
sırasıyla söylüyorum en iyi müziği bu adamlar yapar albumlerini dinlemeni tavsiye ederim:1- paul van dyk (en iyi dj.dir. bi tane bile kötü parçası yoktur)
2- tiesto
3- armin van buuren
4- ferry corsten
5- sasha-john digweed
6- atb
7- satoshi tomiie
8- johan gielen
9- seb fontaineSon Düzenleme: jeomania ~ 30 Temmuz 2007 08:30
Yıllanmış Üye
944 mesaj
Darkraver - shake it jumpstyle
Dinlediğim en iyi müziklerden...
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,283 mesaj
Borga-xboris1bogra xBorga-x
Yıllanmış Üye
200 mesaj
arkadasım michael jackson ın '80's disco megamix'diya bi sarkısı var 11dk uzunlugunda.80 li yıllarda hitmiş ama bence hala güzel ayrıca dj kassanova da var.
Yıllanmış Üye
388 mesaj
medjaiiarkadasım michael jackson ın '80's disco megamix'diya bi sarkısı var 11dk uzunlugunda.80 li yıllarda hitmiş ama bence hala güzel ayrıca dj kassanova da var.O ne ya "80's Disco Megamix" ? O cd yada kasetin adi filandir.
Michael Jackson 80 lere damgasini "Thriller" sarkisi ile vurmustur. Harika sarki; clip, kareografi ve dansi ile o dönemin gercektende en hit olayidir. Klibin tamami 13 dakika filan sürüyor. Izlemek isterseniz youtube adresi:
Son Düzenleme: chiemsee111 ~ 30 Temmuz 2007 03:08
Yıllanmış Üye
200 mesaj
chiemsee111hayır cd yada kaset adı değil sarkının adı 80's disco megamix.emule da bulabilirsinizmedjaiiarkadasım michael jackson ın '80's disco megamix'diya bi sarkısı var 11dk uzunlugunda.80 li yıllarda hitmiş ama bence hala güzel ayrıca dj kassanova da var.O ne ya "80's Disco Megamix" ? O cd yada kasetin adi filandir.
Michael Jackson 80 lere damgasini "Thriller" sarkisi ile vurmustur. Harika sarki; clip, kareografi ve dansi ile o dönemin gercektende en hit olayidir. Klibin tamami 13 dakika filan sürüyor. Izlemek isterseniz youtube adresi: